• shelbyeleanore

    Skadedjur?

    Hej!

    Vi bor i ett tvåvånings gammalt trähus med 8 lägenheter.

    Vi bor på andra våningen på hörnet och vi har märkt ett återkommande "gnagande" från väggarna. Kan inte riktigt lokalisera det men det låter mest som att det kommer från den väggen som är på hörnet liksom. Alltså utåt, där det inte finns någon lägenhet på andra sidan.

    Vi märkte detta för någon vecka sedan, först trodde vi att det var grannen under som sågade i någonting men eftersom detta är återkommande i stort sett varje kväll så låter det inte riktigt som det.

    Ni som haft problem med råttor/möss, hur märkte ni det? Det vi hör är precis som om en råtta försöker gnaga sig igenom träbalkar.

    Vi bor mitt ute i skogen så råttorna kanske letar efter ett varmare bo nu när det blir kallt? Vart vänder man sig? Anticimex? Hyresvärden?

  • Svar på tråden Skadedjur?
  • Alana

    Vi hade möss i huset när jag var liten. Det var ett tvåvåningshus och när vi var i köket på nedervåningen så hörde vi hur de sprang i taket liksom. Mellan de två våningarna. Sen satte vi ut råttfällor på vinden som fångade en del, och de gnagde sönder lite allt möjligt där och lämnade spillning efter sig.

    Har du provat med att sätta upp råttfällor? Finns ju olika varianter att välja mellan. Kontakta Anticimex om er hyresvärd har avtal med dem.

Svar på tråden Skadedjur?