• enimini

    Jehovas Vittnens och Vakttornet grundades i rasismen

    Visste ni om att Broder Charles Taze Russel som grundade Vakttornet och startade hela Jehovas Vittnen rörelsen var rasist? Han tyckte inte om färgade/svarta och lärde även ut att "Gud kommer göra alla människor vita"

    Kolla bla in denna sida och sök gärna själv på Vittnena och rasism.

    jwsurvey.org/cedars-blog/the-racist-history-of-watchtower-literature

  • Svar på tråden Jehovas Vittnens och Vakttornet grundades i rasismen
  • enimini

    PS, i länken ovan så kommer "bevisen" från Vakttornets egna publiceringar, vilket visas här. Så det är inget påhitt.

    Denna Russel var "Guds munstycke" vilket han påstod själv och hade fler felaktiga profetior som inte inträffade än vad han hade fingrar och tår.

    Han var även otrogen mot sin fru, skiljde sig, skyllde allt på henne fastän det var han som tafsade på kvinnor, bla deras hushållerska som var inneboende hos dom. (Sök gärna och se med egna ögon, ta inte mitt ord"

    Han ljög även och sa att han var utbildad i grekiska och kunde därmed översätta Bibeln korrekt. En annan man stämde honom för förskingring av bibeln och i rätten när han fick frågan om han kunde grekiska svarade han ja. När de bad han läsa grekiska stycken och översätta det, kunde han det inte så han erkände då först att han ljugit.

    Skulle Guds munstycke ljuga? Denna man hade endast en låg utbildning. Däremot var han medlem i Frimurarna och trodde på pyramidiologi, vilket han använde sig av för att räkna ut när Harmageddons skulle komma. Det var pyramiden i Giza som satt på den informationen, enligt Russel. Han är även begravd under en gravsten som har formen av en pyramid och har även ett Kinghts Templar symbol och ett kors. Gravplatsen är på en Frimurar kyrkogård där endast frimurare ligger.

    Den styrande kretsen har i dagsläget reklamerat att från och med nu är det endast dom som bestämmer, inte alla smorda (144 tusen, vilket det finns ca 13,000 levande kvar av, och dom ökar även för varje år vilket också går emot deras profetior) OCH dom har separerat från organisationen Vakttornet, just för att de inte ska kunna bli stämda och få betala miljoner, miljarder när alla pedofil fall nystas upp just nu. Dom har redan betalat miljontals med dollar, vilket betalats med pengar dom fått som gåvor av fotfolket, dvs det vanliga Jehovas Vittnet.

    Det förklaras grundligt och tydligt här: freewheeling.blogg.se/2012/december/slaven-som-tog-all-makt.html

  • enimini

    Om DU är med i JV och har barn; var uppmärksam!!! Låt dom aldrig få vara ensamma med någon i församlingen. JV kallas inte för intet för Pedofilernas Paradis, då dom skyddas, frodas och kan ta för sig och få leva ut sina sjuka och perversa lustar på oskyldiga offer (kan vara just ditt barn) Det finns de som fått härja fritt i mer än 40 års tid och förstört massor av barns liv med sina avskyvärda handlingar OCH de andra (äldste männen kallas dom) har varit fullt medvetna om det men gör ingenting, dom varnar inte ens för pedofilerna till andra JV. Enligt JV, finns det inte minst 2 vittnen till ett övergrepp måste dom välja att tro på den anklagade, hur överväldigande bevisen än är.

    Barnens föräldrar får INTE anmäla pedofilen till polisen, då blir dom uteslutna. Och barnen får INTE gå till psykolog för hjälp att bearbeta sina skador. Psykologer och psykiatriker är strängt förbjudna inom JV och förklaringen till det är att en professionell kan ganska enkelt få dom att inse att dom är inen lögn och i en sekt.

    Det enda barnet får göra är att be till Jehova. Och, när barnet har anklagat sin förövare måste dom beskriva in i den minsta detalj vad det är som hänt, även de mest vidriga detaljer. Vilket för misstankarna till att även de (de äldste bröderna) njuter av det skedda.

    De har även en uråldrig syn på kvinnor. Om ni läser deras tidsskrifter ser ni själva att det är kvinnorna som står i köket/städar/utför typiska kvinnosysslor, medans männen utför dom "viktiga" sysslorna, som att ge tal, leda bibel (vakttorns) studier osv, osv.

    Den som blir JV idag, är normalbegåvad, har utbildning och vet hur man källgranskar och söker upp information om deras gamla historia (vilket är förbjudet) leker med elden. Och måste vara en "följare" som inte VILL tänka självständigt.

    Dock så vallfärdar folk ut ur sekten idag i västvärlden. De enda ställen på jorden där JV antalet ökar är i u-länderna, där dom har ett helt annat behov att ha tro och hopp. Plus att dom inte har samma tillgång till information utanför Vakttornet, internet osv. Så du som läser detta, källgranskar, undersöker och ändå går med i denna farliga sekt har absolut ingen ursäkt längre. Du vet vad det är du ger dig in i. Tyvärr är det så att du lämnar över din hjärna till Vakttornet så fort du sätter foten i Rikets Sal och dom gömmer den på ett säkert ställe som är otroligt svår att hitta. Men var och en har i alla fall ett eget ansvar och Gud är inte nådig mot den som väljer att följa Satan och hans demoner. Informationen och bevisen finns överallt idag, är otroligt lätta att få tag på och är omöjliga att förneka.

    Vill du tjäna djävulen? Verkligen?

Svar på tråden Jehovas Vittnens och Vakttornet grundades i rasismen