• Anonym (Usch..)

    Killen i kassan på Ica stör mig!

    Hej!

    Ja, jag handlar ofta på Ica där jag bor. Där jobbar även en kille som har blivit så jävla jobbig! Jag brydde mig inte i början, tänkte att han är väl trevlig och pratar med alla kunder. Nu stör jag mig som fan.

    Han vet vad jag heter då han bad om leg en gång. Så säger han alltid när jag ska betala eller när han ser mig i kassan. ''Hej Vanessa''. Låter som att vi känner varandra eller något. Han säger alltid hur fin jag är. Förra veckan sa han att han tycker det är sexigt med tjejer som har långt blont hår. Vem säger ens sånt? Tröttnade så mycket så jag sa att jag tycker det är avtändande med killar som sitter på Ica. Han trodde att jag ''retades'' med honom då och han bara skrattade. Han pratar om allt och inget. Okej, fine. Detta var kanske inte så farligt men igår när jag var i affären hände det ''värsta''. 

    Jag är inte jättelång så jag håller på och sträcker mig för att nå en sak som står högt upp. Sen helt plötsligt känner jag någon som trycker sig mot mig så jag vänder mig om och så fortsätter han trycka sig emot mig och så luktar han typ bakom mitt öra och säger att han kan hjälpa mig med vad jag vill. Knuffar bara bort honom och springer ut ur affären. Blir helt chockad! Okej, jag visste att han var konstig men så jävla konstig. Vill inte ens gå till den affären mer! Vafan är det för fel på folk..?

  • Svar på tråden Killen i kassan på Ica stör mig!
  • Aniiee

    Ring hans chef. 


    Happiness is something that comes into our lives through doors we don't even remember leaving open. - Rose Wilder Lane
  • Anonym (Usch..)
    Thotis90 skrev 2014-12-28 14:28:17 följande:

    Prata med butikschefen är mitt råd.


    Aniiee skrev 2014-12-28 14:29:14 följande:

    Ring hans chef. 



    Känns pinsamt på något sätt men jag måste nog göra det, jag tror inte han bara kommer sluta för han verkar ju inte fatta när folk inte är intresserade. 
    Anonym (kammat mig) skrev 2014-12-28 14:29:25 följande:

    Välj en annan kassa.


    Ja, men jag ställer ju mig inte i hans kassa frivilligt. Det är en liten Ica så jag kan ju inte direkt undvika honom. Undviker gärna att handla på den Ica:n men det är den som ligger närmast annars måste jag ta bussen. Vilket jag gör ibland men känns löjligt att jag ska behöva gå till en annan affär bara för att han inte kan låta mig vara ifred.
  • Thotis90
    Anonym (Usch..) skrev 2014-12-28 14:34:48 följande:
    Aniiee skrev 2014-12-28 14:29:14 följande:

    Ring hans chef. 



    Känns pinsamt på något sätt men jag måste nog göra det, jag tror inte han bara kommer sluta för han verkar ju inte fatta när folk inte är intresserade. 
    Jag tror inte att han kommer förstå förrän han blir tillsagd av chefen...
    Ofrivilligt barnlös med endometrios - fuckendo.blogg.se
  • Anonym (:)!)

    Gör klart för honom att du inte är intresserad.han gillar uppenbarligen dig. Köp en ring och däg att du förlovat dig :). Fortsätter han så prata med chefen. Och ja-om möjligt- välj en annan kassa.

  • Aniiee
    Anonym (Usch..) skrev 2014-12-28 14:34:48 följande:
    Aniiee skrev 2014-12-28 14:29:14 följande:

    Ring hans chef. 



    Känns pinsamt på något sätt men jag måste nog göra det, jag tror inte han bara kommer sluta för han verkar ju inte fatta när folk inte är intresserade. Ja, men jag ställer ju mig inte i hans kassa frivilligt. Det är en liten Ica så jag kan ju inte direkt undvika honom. Undviker gärna att handla på den Ica:n men det är den som ligger närmast annars måste jag ta bussen. Vilket jag gör ibland men känns löjligt att jag ska behöva gå till en annan affär bara för att han inte kan låta mig vara ifred.
    Jag är rätt övertygad om att om hans chef får reda på att han ofredar chefes kunder så behöver du aldrig stöta på honom i den affären igen.
    Happiness is something that comes into our lives through doors we don't even remember leaving open. - Rose Wilder Lane
  • Anonym (Usch..)

    Jag ska fan kontakta chefen. Ska kolla nummer och mail nu. Blir så jävla irriterad. Blir sur på mina vänner som säger att han är snygg och att det verkar lite gulligt. Tycker inte det är det minsta gulligt. Jag tror att det är något fel på honom. Vem gör annars så. Har liksom aldrig träffat honom innan han satt där bakom kassan en dag. 

  • Sexig bi man

    Herregud. Snacka om att ni brudar ska överdramatisera allt. Sök hjälp. Han är INTRESSERAD AV DIG!!! Han tryckte sig inte mot dig för att våldta dig. Det luktar överdrivenhet om ditt påstående så det svider i ögonen!!! Jag var med om något liknande en gång... såg en tjej som försökte nå en sak i hyllan, så jag hjälpte henne. Då råkade jag snudda mot henne eftersom att hon stod precis där den här saken var. Då började hon påstå att jag "förgriper mig" på henne. Jävla idiot! Jag kastade saken i hennes kundvagn och bad henne dra åt helvete.


    SÅ till dig TS, om du stör dig på att någon är intresserad så kan du förtydliga att du har kille eller att du inte är intresserad. Jävlar vad kvinnor ska skapa drama och ljuga om allt.

Svar på tråden Killen i kassan på Ica stör mig!