• Äldre 12 Jan 19:52
    16505 visningar
    235 svar
    235
    16505

    bebis i början av 2016? :D

    Någon mer som planerar att skaffa barn i början av 2016? :) 
    Är kanske lite tidigt med planeringen då de inte ska börja byggas förens april-maj! men kanske finns de någon där ute som går i samma tankar och vill följas åt!

    har 2 barn sen innan och planerar nu nr 3 :)

  • Svar på tråden bebis i början av 2016? :D
  • Äldre 12 Jan 20:06
    #1

    Här är en till!
    Vi planerar att börja försöka i Maj och jag kan knappt vänta. Hoppas på en liten februaribebis. :) 


    Vi har en dotter född 2013 som det är full fart på. Ett riktigt litet yrväder. Hur gamla är dina barn? :)

  • Äldre 13 Jan 19:47
    #2

    Ååh va roligt att jag inte är ensam :D Då kan vi följas åt och hålla tummarna tillsammans för plus i maj. Jag har en hormonspiral i nu och vet inte när jag borde plocka ur den? Åt mini piller innan andra barnen och vart gravid direkt jag slutade, men kanske är annat med spiralen, kanske tar längre tid att få igång kroppen igen?

    Har också en dotter född 13 :) och en dotter som är född 10!

  • Äldre 13 Jan 20:10
    #3

    Ja jätteroligt att kunna följas åt. Skönt att kunna prata av sig om allt som rör detta. Stackars sambon här hemma får lyssna på allt mitt tjat om syskon och bebis. haha :)


    Jag vet tyvärr inte alls hur det funkar med hormonspiraler. Men första tanken är att det kanske är bra att plocka ur den några månader innan ifall det skulle vara annorlunda än minipillrena? Jag själv skulle nog gjort det. 


    Jag har kopparspiral och ska ta ut den nångång under februari månad tänkte jag. Det är inte pga hormoner men jag vill att miljön ska bli så bra i livmodern som möjligt. Om detta stämmer eller inte det vet jag inte, men jag vill tro att det stämmer. :D 


    Vad roligt, denna resa ska bli så spännande! Känns pirrigt att det snart är dags igen. Känns just nu som alla andra väntar smått eller precis fått. Hoppas att tiden till maj ska gå fort! :)

  • Äldre 16 Jan 10:15
    #4

    Ja de är synd om min sambo också! Haha här tjatas de vilt om bebisar och hus :D

    Bor i en bostadsrätts 3a nu, och med 3 barn blir de ju lite trångt så vi tittar runt lite på hus/radhus vill gärna ha en rymlig 5a iaf men priserna är höga!

    Ja jag kanske borde ta ut den lite innan !! Men hatar kondom och vill inte bli gravid innan maj :P

    Haha ja! Alla är gravida eller har nyligen fått barn! De gör en inte mindre sugen på till precis

  • Äldre 16 Jan 19:27
    #5

    Det är så bra att forumen finns så man kan skriva av sig här med människor i typ samma situation. ;)

    Håller tummarna att ni hitta något i den prisklass ni letar efter. Vi letar ockaå efter en 5a, dock hyresrätt, med tomt. Typ som ett radhus men det är poängsystem och vi har inte så mycket, inte så det räcker. Vi bor i en 4a och den räcker gott och väl men jag saknar tomt.

    Vart nånstans bor ni?

    Hihi ja kondom är ju inte det roligaste och förstör stämningen men det är ju inte så lång tid kvar ;)

    Jag fick tid att ta ut min spiral 3/2. Kanske tidigt men det får va. :)

  • Äldre 16 Jan 20:08
    #6

    Ja jag vill också ha en tomt! Vi bor i Västerås ni då? :)

    Här är de svårt att få hyres tycker jag, så dumt med kösystem!

    Ååh va roligt :D Jag ska nog vänta till slutet på mars/ början av april med att ta ut den tror jag, men hinner säkert ändra mig och vilja ta ut den tidigare :P ååååh va jag längtar tills det är dags att börja bygga ;)

  • Äldre 17 Jan 00:27
    #7

    Det har sina för och nackdelar med kösystem tyvärr. Ett himla bök är det. Håller tummarna att vi båda hittar boende snart! :) vi bor i linköping.

    Hur gamla är ni?

    Hihi ja man ändrar sig många gånger under tiden som är kvar tror jag. ;) ja man kan bli helt galen av denna längtan. Jag får sånna perioder då det är olidligt.

  • Äldre 19 Jan 20:57
    #8

    Hallådär, jag hänger gärna på här om det är ok? :) Vi kör igång i April och håller alla tummar och tår att allt ska gå vägen det blir första barnet bortsett från en liten kille på 1,5 som bor varannan helg/vecka hos oss och har gjort det sen han var 4 månader :) önskar så att få ett pluss på stickan under 2015 :)

  • Äldre 19 Jan 21:45
    #9
    Nossaile skrev 2015-01-19 20:57:22 följande:

    Hallådär, jag hänger gärna på här om det är ok? :) Vi kör igång i April och håller alla tummar och tår att allt ska gå vägen det blir första barnet bortsett från en liten kille på 1,5 som bor varannan helg/vecka hos oss och har gjort det sen han var 4 månader :) önskar så att få ett pluss på stickan under 2015 :)


    Vad kul att fler hittar hit. Välkommen! :) 
  • Äldre 19 Jan 22:47
    #10

    Jag med! Min kille vill ha en bebis i början på året...han tänker på barnets framtid när man får ta körkort o köpa på systemet, då är det bra att va född tidigt. Haha för mig spelar det inte så stor roll, men helst ingen decemberunge, så får knipa igen i mars. Haha!

Svar på tråden bebis i början av 2016? :D