• Anonym (M)
    Äldre 16 Jan 17:18
    41960 visningar
    193 svar
    193
    41960

    Snart 29 år och oskuld (kvinna)

    Hej jag blir 29 i år och är fortfarande oskuld. Vet att jag inte ser dålig ut, något över medel. Håller mig i form genom träning ett par dagar i veckan och så. Jag har utbildning och jobb. Men så nätdejtar jag inte och träffar sällan nya killar. Jag är också väldigt blyg.

    Min dröm är att hitta en kille som jag kan lära känna som vän under en tid och som inte pushar på sex direkt, sen när känslor har utvecklats från båda hållen så kan man inleda ett förhållanden och ha sex. Men jag lyckas aldrig träffa nån sån kille.

    Många tjejer i min ålder har både sambo och börjar skaffa barn, så jag känner mig väldigt utanför som både är oskuld och aldrig haft nån kille. Jag vill absolut inte ha sex bara för sakens skull heller.

    Vad ska jag göra? Vill inte bli 30 och fortfarande vara oskuld.

  • Svar på tråden Snart 29 år och oskuld (kvinna)
  • Anonym (Samma här)
    Äldre 16 Jan 17:36
    #1

    Låter som du beskriver mig, eller hur det var när jag var i din ålder. Ett par månader innan jag fyllde 30 träffade jag min sambo som var året äldre. Han var "likadan" fast av manligt kön. Idag är vi 39 respektive 40 och har tre barn . Vi är högst normala båda två. Varken vackra eller fula. Välanpassade medborgare och hela baletten. Det var en ren tillfällighet att vi träffades. 

  • Anonym (M) Trådstartaren
    Äldre 16 Jan 17:47
    #2
    Anonym (Samma här) skrev 2015-01-16 17:36:23 följande:

    Låter som du beskriver mig, eller hur det var när jag var i din ålder. Ett par månader innan jag fyllde 30 träffade jag min sambo som var året äldre. Han var "likadan" fast av manligt kön. Idag är vi 39 respektive 40 och har tre barn smile1.gif . Vi är högst normala båda två. Varken vackra eller fula. Välanpassade medborgare och hela baletten. Det var en ren tillfällighet att vi träffades. 


    Åh vad hoppfullt det låter! Hur träffades ni?

    Jag är lite rädd för nätdejting eftersom jag inte vill ha en kille som har legat runt innan, max 1-2 tidigare partners är okej beroende på hans ålder. Vill att han ska tycka att sex är speciellt och inget man har med vem som helst och utan kärlek. Och så är det en massa annat som ska stämma också.
  • Anonym (själv­förtoe­nde)
    Äldre 16 Jan 19:42
    #3

    Man måste ha självförtroende, vara framåt. Och inte minst ha bra självkänsla.
    Jag betraktas som ful i mångas ögon men har säkert legat med 15 st sen jag var 20. Är 35 idag.

  • Illega­laWax
    Äldre 16 Jan 19:48
    #4
    +1

    Eller varför inte träffas för sex och bara få det överstökat? Jag skulle gärna ta din oskuld.... ;)

  • Äldre 16 Jan 19:51
    #5

    Förstår om detta är känsligt, men är det något slags Disney-romantik som har hållit dig ifrån att "umgås" med killar eller är det helt enkelt eftersom att du är blyg?

  • Anonym (M) Trådstartaren
    Äldre 16 Jan 19:57
    #6
    +2
    IllegalaWax skrev 2015-01-16 19:48:49 följande:

    Eller varför inte träffas för sex och bara få det överstökat? Jag skulle gärna ta din oskuld.... ;)


    Det är sån här inställning som jag AVSKYR. Jag befattar mig inte med slampiga män. Jag vill ha en kille som liksom jag bara kan tänka sig att ha sex inom ett förhållande och av kärlek, ingen idiot tack. Tycker att det är äckligt att tänka på att hans snopp här varit i nån annan smutsig tjej. Han får ha haft sex med andra, men max 1-2.
  • Anonym (M) Trådstartaren
    Äldre 16 Jan 20:06
    #7
    SebastianZ skrev 2015-01-16 19:51:37 följande:

    Förstår om detta är känsligt, men är det något slags Disney-romantik som har hållit dig ifrån att "umgås" med killar eller är det helt enkelt eftersom att du är blyg?


    Vet inte vad du menar med Disneyromantik? Jag är inte överdrivet romantisk, däremot vill jag inte ha sex med nån jag inte är kär i och som inte är kär i mig. Dessutom vill jag att vi ska vara ihop så att jag inte blir utnyttjad. Jag sex alltså på sex som nåt man bara har med nån man är tillsammans med och vill satsa på. Vet att inte alla delar den synen, men det är viktigt för mig att min framtida kille gör det.

    När det gäller blygheten så är den absolut orsaken till att jag inte vågar ta kontakt med killar och börja umgås med dem. Jag har till exempel en gullig kille i bekantskapskretsen och jag känt ett tag och som jag gärna velat umgås mer med på tu man hand för att lära känna bättre eftersom han är lugn, trygg, trevlig, söt och har bra värderingar. Jag har varit intresserad av honom i kanske tre år nu men inte vågat göra nåt, men så plötsligt en dag visade det sig att han har skaffat flickvän så där dök han. Men jag behöver liksom lära känna nån under lite längre tid och observera honom på håll, bygga upp en relation långsamt och se att han är att lita på innan jag vill börja dejta. Men jag är för blyg för att fråga en kille om han vill träffa mig, så där ryker alla chanser.
  • Illega­laWax
    Äldre 16 Jan 20:10
    #8
    Anonym (M) skrev 2015-01-16 19:57:31 följande:
    Det är sån här inställning som jag AVSKYR. Jag befattar mig inte med slampiga män. Jag vill ha en kille som liksom jag bara kan tänka sig att ha sex inom ett förhållande och av kärlek, ingen idiot tack. Tycker att det är äckligt att tänka på att hans snopp här varit i nån annan smutsig tjej. Han får ha haft sex med andra, men max 1-2.
    Och det kanske är därför du fortfarande är oskuld? Alltså, du behöver inte sätta upp sex på en piedestal? Sex är egentligen ingen big deal. Det är bara en big deal om man aldrig har haft sex förut. Men du idealiserar det och romantiserar det upp på en nivå som egentligen inte finns. Rå sexualitet handlar väldigt lite om romantik och väldigt mycket om dunkla drifter och begär. Och det är härligt att leva ut dom!
  • molly1­989
    Äldre 16 Jan 20:11
    #9

    Ganska få män har bara haft sex med 1-2 personer, möjligtvis vis om de gifte sig med sin ungdomskärlek. Kan förstå att du inte vill vara med någon som har varit med väldigt många men du får nog lätta på kraven...

  • Anonym (känne­r igen mig)
    Äldre 16 Jan 20:18
    #10
    +1

    Jag träffade min nuvarande när jag var 31, då hade jag aldrig haft ett förhållande och inte direkt sex heller (några nära-på, men jag ville inte ta hela vägen så att säga). Jag har social fobi och en del känslomässiga problem i bagaget, så det är därför det aldrig blivit något.

    Jag och killen träffades online och klickade pga gemensamma intressen, vi skrev många och långa mail i några veckor innan vi träffades. (Jag var skitskraj, men det gick hyfsat ändå!) Umgicks som vänner, eller typ dejtade i två månader innan vi hade sex och blev tillsammans. Han har en del långa förhållanden i bagaget, men sex för honom handlar om intimitet och är något han inte har med vem som helst. 

    Så visst finns det såna killar! Nätdejting tycker jag är ypperligt för att hitta dem också, definitiv bättre än t.ex. krogen, där du säkerligen inte träffar någon som är intresserad av att dejta i några månader innan sex ;)

    Lycka till, och hoppas du hittar någon! Det är absolut inte för sent bara för att du närmar dig 30 :) 

Svar på tråden Snart 29 år och oskuld (kvinna)