• Äldre 17 Jan 11:24
    11179 visningar
    130 svar
    130
    11179

    Gravid, beräknad september 2015! häng på!

    Hej!

    någon mer som är gravid och väntar barn till september 2015? häng på här! :)

  • Svar på tråden Gravid, beräknad september 2015! häng på!
  • Äldre 17 Jan 12:08
    #1

    Hej jag är beräknad till september oxå mitt första så lite nervös e man allt ????

  • Äldre 17 Jan 12:59
    #2

    Hej! vad kul :D vilket datum är du beräknad till ungefär? har du mycket symtom? jag är nervös, lycklig, rädd! haha allt på samma gång! vill att tiden ska gå fort med. Känns som det är en evighet kvar ju...! :( :P

  • Äldre 17 Jan 21:49
    #3

    Om beräkningen stämmer i appen så ska storken landa den 15e september, dock inte kollat hos barnmorskan än. Första barnet och plussade i måndags. Vansinnigt onda bröst, känner av "tjejdelarna" mest hela tiden, väldigt trött och är ett riktigt känslomonster. Men ack så härligt det är!

  • Äldre 17 Jan 23:03
    #4

    Hej! Jag plussade i Tisdags och är 22 år och det är första gången för mig så jag är lite nervös :) Jag bor i Stockholm med min Sambo. Jag är trött hela lite och humörsvängningar hela tiden!

  • Äldre 17 Jan 23:15
    #5

    Hej! Plussade igår, o kollade upp när bf skulle vara o då stod det 25 sept...

    Det blir mitt andra barn! Bor i sthlm med sambo! Kul o ha några i samma sits!

    Har mest molvärk i livmodern, lite ömmande bröst och yrsel...ni?

  • Äldre 18 Jan 10:35
    #6

    välkomna till tråden! vad kul!! septemberbebis kommer väl bli mysigt? är ju en fin månad! :) holly0­3 - vad häftigt då har vi samma dag den 25/9, beräknad förlossning! har också räknat på en app :)) men på en annan sida stod det 24/9 o på en tredje 26/9 så det blir väl någon av dom dagarna som blir beräknat iaf haha..

    jag känner mig trött trött trött, sovit till 10 nu både lördag o söndag (inte likt mig) känt mig trött dagtid också.. molande värk i magen till o från, humörsvägningar! stackars min sambo... haha. samt mycket ömma bröstvårtor!
    Jag är 23 år gammal, första barnet här! jag kommer från Värmland :)

    tog det sig snabbt för er eller fick ni "försöka" länge innan ni blev gravida? när ska man ens ringa till barnmorskan? har ni gjort det än? ingen koll jag.. :P Jag vill ju göra sånt där KUB-test så kanske bäst man ringer snart! :)

  • Äldre 18 Jan 21:14
    #7

    Hejsan! Jag är 28, fått svaga plus i några dagar men fick äntligen gravid på digitalt! BF enligt app 27/9.. Vårt första barn, bor i hus i södra Sverige :) jag slutade med P-piller i juli :)

  • Äldre 18 Jan 22:01
    #8

    Jag och sambon försökte i två år utan resultat. Bestämde i slutet av november/början av december att vi skulle lägga barnverkstaden på hyllan ett tag. Vi var inställda på att det skulle behövas utredningar och grejer. I slutet av december knakade det rejält mellan oss så vi tog ett break, den 12/1 plussade jag. Så nu får vi kämpa och se om vi hittar tillbaka till varandra och får det här att funka. Sjukt jobbig situation. Dessutom mår jag som en padda så att lösa en sån här situation var det sista jag hade i åtanke nu :P

    Ska ringa barnmorskan i morgon :)

  • Äldre 18 Jan 22:56
    #9

    För mig var det inte planerat alls och blev gravid trots P-piller. Men det känns självklart att behålla och vi är överlyckliga :) Tänkte boka tid i veckan. Ska man fråga efter kubtest, vad tycker ni, när är det man bör göra ett sånt?

  • Äldre 19 Jan 01:40
    #10

    Hej, här är en till som som beräknar i september, den 17de! :)

    Jag är 23 och har ätit ppiller sedan jag var 15. Jag slutade med mina ppiller för lite mer än en månad sedan nu (pga rädsla för blodpropp som blev verklig och en familjemedlem blev sjuk igen) vi började med att "dra ut den" vid sex och tänkte händer de så händer de. Vi hade ju pratat om barn ett tag. Jag pratade runt med många mammor på internet och blivande mammor som alla sa till mig att om jag ville bli gravid till mars så skulle jag slutat med ppillerna tidigare.

    Men vi bestämde oss för att inte stressa över de och killen ville börja försöka från julafton, vips efter de så var jag gravid! Haha, lite snabbare än vad vi trodde men vi var så glada ändå!

    Är i vecka 6 (5+3) Och ska till mvc den 20de!

    Jag har otroligt ont i mina bröst och magen är svullen med molvärk...och idag när jag tittade mig i speglen så var jag även full av finnar haha!

    Och jag är trött....otroligt trött hela tiden!

Svar på tråden Gravid, beräknad september 2015! häng på!