• Svar på tråden Clearblue fertilitetsmoniter
  • Louise_88

    Okej- fick du också börja på dag 6? Idag 17:e dagen från mensens första dag fick jag äntligen höjning på stapeln ????

  • Primrose Lilac

    Jag la in mensens start samma dag som den kom, i monitorn. Sedan fick jag börja med stickorna redan på dag 4! Kändes urlöjligt med tanke på att jag har mens i minst 6 dagar. från dag 7 fick jag östrogen ökning och den har stått på hög sedan dess, är uppe i dag 22. Har redan äl nu eller på g, har alla typiska symptomen och vanliga äl-stickor som jag hade tidigare har jag provat på sidan om monitorn och gick från en cirkel (inget) till smiley, maximal fertilitet nästa dag så är nu inne på min andra dag med maximal fertilitet på vanliga äl-stickor. Monitorn fortsätter visa endast hög. Svårt att veta vad jag ska gå efter. Hoppas såklart på den vanliga äl-stickan och att monitorn fått fnatt för att jag haft hög fertilitet i 2 veckor nu. Kan tillägga att min menstruationscykel ligger ungefär runt 42 dagar. Jag använder clearblue fertilitetsmonitor advanced.

  • Louise_88

    Är nu inne på dag 6 med hög och dag 23 i cykeln. Känns helmärkligt! Fick pos ÄL på vanliga stickor för 5 dagar sen! Problemet är att nu börjar ju stickorna ta slut

  • Primrose Lilac

    Jag nådde aldrig maxnivå ( enl monitorn, däremot enl. vanliga stickor) och hade en sticka till godo, dock hade jag 4 äl stickor för lite i min förpackning :O

  • Louise_88

    Jag hade 8 dagar med hög och sen gick de ner till låg. Nådde alltså aldrig Max- varför kan man undra? Jag testade vanliga ÄL stickor och dom gav utslag precis som föregående månad??

  • Louise_88

    Du verkar ha hamnat på helt fel ställe och forum! Lämna denna sidan om du inte har bättre saker att bidra med! Ord som steril är inget som önskas på en sida där man diskuterar svårigheter att skaffa barn! Tänk ett steg längre nästa gång.

Svar på tråden Clearblue fertilitetsmoniter