• Anonym (Myran­)
    Äldre 25 Feb 14:01
    24003 visningar
    185 svar
    185
    24003

    Vad har fått dig att gråta av smärta som vuxen

    Har du haft så ont att du gråtit av smärta som vuxen? Vad var det som orsakade den smärtan?

  • Svar på tråden Vad har fått dig att gråta av smärta som vuxen
  • Äldre 25 Feb 14:08
    #1

    Inget fysiskt nej..

  • Äldre 25 Feb 14:11
    #2

    Njursten.

  • Rakad Apa
    Äldre 25 Feb 14:12
    #3

    Migrän. Värsta smärtan jag varit med om någonsin.


    ?Livet är för viktigt för att tas på allvar.? - Oscar Wilde
  • Äldre 25 Feb 14:13
    #4

    Fick en hjärnblödning för 10 år sedan.Tusen gånger värre än migrän i smärta!

  • Anonym (missh­andlat­.)
    Äldre 25 Feb 14:18
    #5

    När jag blev misshandlat, av både pappa  och dem jag var ihop med. Slag, box, tramp, bett. Och sen den psykiska misshandeln, som blir fysiskt smärta till sist.Gråter

  • Anonym (Fia)
    Äldre 25 Feb 14:27
    #6

    Tandvärk, att amma med såriga bröstvårtor och att falla omkull med cykeln och skrapa upp hela benet.

  • Äldre 25 Feb 14:28
    #7

    När jag stukade foten när jag gick ner från en trapp, och formligen flög ner från sista trappsteget ner på marken och grät som ett litet barn. Min storebror trodde jag skämtade först och sa "men du.. Sluta nu", tills han insåg att det nog var på allvar och började bli orolig. Mamma och pappa var helt förskräckta och sprang fram och tog hand om mig som om jag var ett litet barn.

    Var helt säker på att foten hade gått av, det gjorde så fruktansvärt ont. Foten var knallblå i en månad efteråt och jag gick med kryckor lika länge.

  • Äldre 25 Feb 14:32
    #8

    När jag opererat bort en cysta och såret skulle läkas inifrån så såret fylldes med kompresser som skulle bytas fyra gånger per dygn. Ibland hade kompresserna torkat och då gjorde det verkligen överdjävulskt ont när de slet loss dem. Men det varade ju lyckligtvis bara några sekunder varje gång (men 4 ggr/dag i ett par veckor).

  • Anonym (Lakto­s)
    Äldre 25 Feb 14:34
    #9

    Mensvärk vissa månader, förlossning, influensa som gav en helt fruktansvärd huvudvärk, missfall och njurbäckeninflammation. Men det värsta är nog ändå "laktosattack". När man som laktosintolerant/överkänslig fått i sig för mycket laktos kan en sk. laktosattack ske då tarmarna försöker bryta ner laktosen (som tarmarna då inte kan göra) och det kan resultera i kallsvettning, illamående och oerhört kraftiga magsmärtor som kan liknas med brusten blindtarm. Har hänt mig 3 gånger innan jag lärde mig lägga om kosten och första gången trodde jag verkligen att jag skulle dö, för jag hade ingen aning om vad som var fel.

  • Anonym (Yggdr­asil)
    Äldre 25 Feb 14:36
    #10

    1) En inflammation i axeln som gjorde att jag hade fruktansvärt ont hur jag än satt eller låg. Kunde inte sova och till slut grät jag en liten skvätt.

    2) En lumbalpunktion som gick snett. Läkaren träffade en nerv flera gånger. Jag trodde jag skulle då. Jag var alldeles blek och blå om munnen. Svimmade nästan. Då grät jag också lite.

Svar på tråden Vad har fått dig att gråta av smärta som vuxen