• Anonym (Det blir bättre­!)
    Äldre 28 Feb 18:07
    11621 visningar
    31 svar
    31
    11621

    Gravid - har ångrat mig. Hjälp snälla!

    CissiJissi skrev 2015-02-28 16:10:06 följande:

    Jag hade inte tagit abort men det finns inte i min värld.. Jag blev fortare gravid än jag trodde och fick panik i början, men visste att nu är det som det är och lät det sjunka in.. Med tiden har jag blivit mer och mer förälskad i livet med min son.. Jag hade inte kunnat föreställa mig det att det skulle bli så bra.. Mitt råd är givetvis att du behåller barnet och ger dina känslor tid, känslor kommer och går, förmodligen blir det här jättebra ändå!:) jag känner många som HATAR graviditeten men ändå älskar tiden efter och livet som mamma!:)


    Ja, precis så kan det vara. Risken finns att du kommer att ångra att du gjorde abort om du gör det, med tanke på att du planerat för barnet. Du har också känslor som säger dig att det inte är rätt. Det kan bli en tung börda att bära efter en abort. Chansen är stor att du älskar ditt barn när det väl är fött. Då tänker du förmodligen, att det bästa som finns är er lilla bebis.

    Du kan förbereda dig mentalt genom att ta hjälp av terapi för att må bättre än du gör idag. Råden du fått att prata med Mvc är bra , dom känner säkert igen det du går igenom dig och kan ge dig råd för att hjälpa dig igenom det svåra du känner nu. Kram och lycka till!
Svar på tråden Gravid - har ångrat mig. Hjälp snälla!