• Anonym (när är måttet rågat?)

    När får Sd's väljare nog? Ännu et bevis på at tman säger en sak och gör en annan

    Hur långt kan man gå innan en del väljare tröttnar på dett ständiga ljugande och smusslande och skandal på skandal.

    "Sedan Ankar erkänt och tre svenska EU-parlamentariker krävt hans avgång sade sig Winberg ha tagit ett beslut om att låta honom gå på dagen:


    ? Joel Ankar har fått sluta med omedelbar verkan och gå direkt, sa hon."


    "När Aftonbladet ringer hennes kontor svarar en manlig röst tveksamt, säger sig inte kunna prata svenska och vill inte svara på vad han heter:


    ? That's not relevant I think.


    Senare bekräftar Kristina Winberg att det var Joel Ankar som svarade i telefon, och att han trots hennes tidigare besked jobbar kvar."


     


    Som vanligt alltså, men gräsrötterna sparkar dom direkt. bara det borde ju göra folk arga den tydliga skillnaden på vem du är inom SD

    "En av de tre EU-parlamentarikerna som i början av månaden krävde Ankars avgång var Cecilia Wikström (FP). Hon är upprörd:

    ? Att Winberg har fortsatt förtroende för någon som tydligt visat att han har rasistiska och antisemitiska åsikter säger ganska mycket om hennes värderingar. Det är naturligtvis oerhört allvarligt att Joel Ankar på ett så flagrant sätt bryter mot EU:s grundläggande värderingar genom de fasansfulla och djupt kränkande uttalanden som han tidigare gjort.


    Wikström anser att det rimmar illa med den uppförandekod som alla ackrediterade parlamentariska assistenter skriver under när de anställs vid Europaparlamentet.


    ? Vill hon avskeda honom så har hon naturligtvis alla möjligheter att göra detta."

    Alla reagerar på det här, när ska SD's väljare göra samma sak?

    Jag tror inte för ett ögonblick att alla är SD's väljare är rasister som blundar för varje skandal utan det är många som av missnöje valt SD för att det inte har förtroende för andra politiker, dessa människor kommer få nog.
    De som röstar på SD av fördomsfulla skäl däremot kommer fortsätta blunda eller komma med ursäkter eller peka på hur andra minsanna gör fel, hur Mona S åt den där Tobleronen och det är dom vi ser i trådar på FL när de försöker utge sig at tvara representanter för SD's alla väljare, vilket dom alltså inte är.
Svar på tråden När får Sd's väljare nog? Ännu et bevis på at tman säger en sak och gör en annan