• Chana

    Hur skyddar man sig mot svart magi och sânt???

    Hej!
    Är det nâgon som vet hur man skyddar frân det onda jag menar svart magi och sânt?
    Pâ senaste tiden sâ har jag sâdana hemska mardrömmar samt väldigt ofta huvudvärk. Jag har aldrgi huvudvärk i vanliga fall. Det är saker som försvinner frân platser och kommer tillbaka pâ samma plats ja lite konstiga saker om händer dâ och dâ. Kommer inte ihâg allt men jag känner att nâgot inte är som det ska.
    Jag undrar ocksâ hur man kan göra om man redan har blivit utsatt för "svart magi" för att fâ bort det?
    Jättetacksam om jag kan fâ nâgra svar!!!

  • Svar på tråden Hur skyddar man sig mot svart magi och sânt???
  • Kanelflicka

    Säkerhetsnål (har tyvärr ingen förklarning till varför), rönn och bärnsten. Det var vad jag har fått lära mig i mitt hemland av gamla gummor.

  • Junija

    Svart magi? Är extremt dåligt insatt, men jag har alltid trott att svart magi är något som någon sysslar med och "gör" mot någon. Stämmer alltså inte detta?

    Erkänner mig totalt okunnig....

  • Essi73

    Junija, det beror lite på vilket land man tänker på. Alltså det ses olika på i olika länder.
    En utav sätten det ses på är just att skicka en "förbannelse" på någon.

    Så det kan sysslas med och det skickas.

  • Junija

    Essi73:

    Så svart magi behöver alltså inte handla om att någon utövar det, utan även som någon typ av fenomen som "bara finns" utan hjälp av människor?

  • Arcane

    Svart magi är ju annars något man kan förklara i "vanliga" termer. Svart magikern (psykopaten) = någon som är extremt egofixerad och inte bryr sig om andra, inte känner empati men utnyttjar andra för att få egen kraft (självförtroende genom nedlåtande syn på andra). Vissa personer kan helt enkelt få en att må dåligt!

    Chana: Finns det någon eller något i din närmaste omgivning som du känner tar energi från dig? Är jag förbannad på någon kan jag få världens huvudvärk t ex. Och om jag är tillfälligt stressad (svårt att mäta hos doktorn) brukar såna skaker som du beskriver hända med prylar.

  • Essi73

    Junija, svart magi utövas. Det mörka tillkallas. Så magi utövas. Det svarta liksom det ljusa.

    Det mörka finns liksom det ljusa, med och utan hjälp av människor. Såvitt jag förstått för att "få det på sig" så skickas det.

  • Arcane

    Essi73 och Junija: Svart magi får ju dessutom större effekt om man verkligen TROR att man är utsatt för det! Det är ju som när man går gravid t ex, då ser man ju hur många andra gravida som helst. Det man fokuserar på är man mer uppmärksam och öppen för att se/känna av.

  • Essi73

    Arcane, tack för dina ord, men jag är halvt uppväxt med det omkring mig .
    Vill inte på något vis nedvärdera dina ord, men i det stora hela är det mer än "Det man fokuserar på är man mer uppmärksam och öppen för att se/känna av."

    *Fridens*

Svar på tråden Hur skyddar man sig mot svart magi och sânt???