• Äldre 14 Apr 19:06
    3978 visningar
    79 svar
    79
    3978

    Planerar barn Skåne/Blekinge

    Hej!

    Jag är 30 år, gift och bor i nordöstra Skåne, Bromölla. Vi har två kattbröder och underbar liten dotter som föddes i januari 2014. Nu planerar vi att försöka få ett syskon. Första försöket blir nu i början på maj. Kanske blir det ytterligare ett januari-barn?


    Hade varit kul om vi är fler i samma sits som kan följas åt. Om vi blir några stycken kanske, dom som känner för det, kan bilda en hemlig facebook-grupp där vi kan dela tankar och funderingar.

    Jag är ursprungligen från Stockholm och har bott ca 2 år i Blekinge Karlskrona. Vi flyttade till Bromölla för 2,5 år sen så jag känner inte jättemånga här än så länge.

  • Svar på tråden Planerar barn Skåne/Blekinge
  • Äldre 4 May 12:52
    #1

    Puff

  • Anonym­94
    Äldre 4 May 13:18
    #2

    Ja jag bor i blekinge & planerar barn :) är på "första försöket" nu, hade min sista mens 21 mars så jag är på cykeldag 45(!) idag.. Fortfarande inga som helst tecken på mens så antingen blev jag gravid direkt eller så är det väl för att jag slutade med p-piller & att kroppen inte kommit igång ännu :)

  • Äldre 4 May 14:02
    #3

    Hej!

    Bor i Malmö med fästmannen. Blir 30 år om en vecka och har försökt sen i aug förra året. Har bim om en vecka ungefär men fick precis spotting så mensen kanske dyker upp tidigare än väntat :(

    Hur går det för dig? Har ni satt igång med försöken än?

  • Äldre 4 May 21:15
    #4

    Trevligt! Välkomna!

    Anonym94 Har du gjort nåt gravtest då?

    pandoraDiem Håller tummarna för att det inte är mensen! Vi har inte börjat än. Väntar på ägglossningen som borde vara typ imorgon eller i övermorgon. Tänkte försöka få en pojkbebis. Iaf testar vi på första försöket. Blir vi inte gravida direkt så struntar vi i alla såna pojkbebis-knep. :-P

  • Äldre 5 May 08:01
    #5

    Hehe, visste inte att det fanns såna knep :) om det funnits sånt för tvillingar hade jag varit lycklig, har varit sån jobbig period att försöka få till ett plus så hade varit trevligt att få två på direkten :)

  • Äldre 5 May 10:58
    #6

    Jo, visst. Man ska vänta med sex fram till ägglossningen, mannen ska få utlösning djupt inne i kvinnan, mannen ska inte ha varma kläder / bada varmt månaderna innan, osv Alla knep baserar sig på att killspermier inte är så tåliga och dör lättare/snabbare än tjejspermier. :-P

    Idag (eller imorgon) har jag ägglossning så nu hoppas jag att vi går till det ikväll! Fertilitetsmonitorn visar på max fertilitet.

  • Äldre 5 May 11:17
    #7

    Lycka till, hoppas på många snabba och tåliga killspermier :)

  • Äldre 5 May 11:23
    #8

    Haha, tack!

  • Anonym­94
    Äldre 5 May 15:18
    #9

    Ja jag har gjort typ 8 gravtest men alla visar negativt eller är väldigt otydliga. Streck som går att trixa fram eller tydligt svaga streck som dyker upp efter testtiden. Så dryyygt.. Funderar dock på att testa clearblue digital som man verkligen inte kan avläsa fel, men är lite för snål för det hehe.. :)

  • Äldre 5 May 22:13
    #10

    Ok. Inom loppet av hur många dagar har du gjort testerna? Du kanske ska vänta typ 1 vecka innan du testar igen?

Svar på tråden Planerar barn Skåne/Blekinge