• Anonym (Www)
    Äldre 17 Apr 17:41
    4588 visningar
    26 svar
    26
    4588

    Min pojkvän har aldrig tid

    Är en tjej på 17 år. Min pojkvän är 16. Han har ungefär 9 träningar i veckan så han har nästan aldrig tid att ses. Det blir bara någon timme i veckan. Vi har varit tillsammans i ungefär 3 år. När vi väl är med varandra vill han bara ha sex, att jag ska runka och suga av honom. Jag gör det för att jag vill så gärna att han ska tycka om mig. Jag älskar honom över allt annat, ringer och smsar till honom ofta men får sällan svar. Jag vet att han inte har någon annan. Ibland känns det som att han faktist tycker om mig, han säger att han gör det iallafall. Men ofta känns det bara som att han knappt skulle märka ifall jag försvann. Mår skitdåligt pga detta. Har såklart försökt förklara hur allt känns men då blir svaret typ "jag orkar inte bråka nu, kan vi bara ha det trevligt för en gångs skull". Gör allt för att han ska vilja vara med mig. Köper fika, vill åka på resor, köper presenter ibland. Får väldigt sällan något tillbaks. Jag vill så gärna att det ska funka, jag älskar honom så mycket. Kan tillägga att jag inte har så många vänner och andra nära.

    Vet inte var jag vill komma med detta men svara gärna. :(

  • Svar på tråden Min pojkvän har aldrig tid
  • Anonym (...)
    Äldre 17 Apr 17:49
    #1

    Testa det gamla vanliga tricket. Att göra dig svåråtkomlig. Du verkar lite för på. Tanden lugnt, hör inte av dig och när han ringer låt lite frånvarande och säg att du inte kan träffas. Då ska du se att det vänder ;)

  • Skogat­rollet
    Äldre 17 Apr 17:50
    #2

    Hejsan!
    Har haft lite liknande situation med mitt ex, att jag har haft fullt upp och hon vill umgås så mycket som möjligt.
    Det är viktigt att du inte blir för klängig utan att acceptera att ni faktiskt inte måste höra av varandra varje dag. Jag tyckte det blev väldigt tjatigt och till slut var det bara tyst i luren och sen kom det ett hmm... Du ska inte göra nåt DU inte vill för att han ska må bra utan att han gör något mot dig som gör dig glad.

    En VÄLDIGT viktig grej han borde förstå är att lyssna på dig, jag gjorde nästan likadant när mitt ex ville prata ut, när jag väl insåg allvaret så var det nästan för sent. Brinner han verkligen för sin träning så låt honom träna.

    Man måste ge varandra lite utrymme men att verkligen ta sin tid att sätta sig ner lugnt och prata ut. Det har jag lärt mig från mitt förra förhållande.

    Hoppas ni kan lösa det på nåt sätt! =)

  • Äldre 17 Apr 17:52
    #3
    +1

    Trist men sant så låter det som han bara vill ha dig som tidsfördriv/kk :/

    Du förtjänar nån bättre som uppskattar dig för personen och inte för kroppen

  • Anonym (betty­)
    Äldre 17 Apr 17:58
    #4

    Jag tror absolut inte att det är DU som gör fel, det är HAN.


    Han vill nog bara få sex... Tyvärr. Du förtjänar nån mycket bättre.

  • Anonym (Han då?)
    Äldre 17 Apr 18:01
    #5

    Gör han nåt för dig när ni har sex, eller är det bara du som runkar o suger av honom hela tiden?

  • Anonym (Been there.­..)
    Äldre 17 Apr 18:27
    #6

    Häng inte upp ditt liv på en kille. Skaffa egna intressen, sitt inte bara & vänta på att han ska ha tid att ses. Vad gör han för att visa att han älskar dig? Tyvärr verkar inte känslorna ömsesidiga. 

  • Anonym (Dörrm­atta)
    Äldre 18 Apr 09:50
    #7

    Lägg ner att fjäska och krypa för din pojkvän. Du älskar honom så mycket. Uppenbarligen älskar han inte dig, du kommer långt ner på hans prioriteringslista. Köp killen ett marsvin han kan gulla med när han känner behov av värme och ömhet och föreslå honom att gå till en prostituerad istället och betala för avsugningar och andra sexuella tjänster. Du ställer ju upp som en gratishora åt honom med övriga tjänster som att köpa hem fika och gott utan att få något tillbaka.

    Förlåt att jag använder ordet gratishora, det är inte elakt menat mot dig utan sättet som han behandlar dig på. Det finns massor med trevliga singelkillar där ute som skulle kunna offra sin högerarm för att träffa dig.

  • Anonym (There for you)
    Äldre 18 Apr 09:57
    #8

    Skaffa en kk

  • Anonym (Dörrm­atta)
    Äldre 18 Apr 10:01
    #9
    Anonym (There for you) skrev 2015-04-18 09:57:00 följande:

    Skaffa en kk


    Det är väl precis det hon redan har nu, en kk. Det är väl ett seriöst förhållande hon vill ha där hon får tillbaka lika mycket som hon ger ut.
  • Anonym (There for you)
    Äldre 18 Apr 10:13
    #10

    En rättvis kk menade jag ;)

Svar på tråden Min pojkvän har aldrig tid