• Skyler

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Kan också hoppa in här :) använt NC sen augusti, slutade med p-piller i somras. Använde då det som preventivmedel då vi ville vänta med att försöka bli gravida till våren. Tog ca 3 månader innan NC hittade rätt, sen ytterligare 3 mån innan ÄL/mens blev regelbunden efter p-pillerna. Tycker NC funkar kanonbra och den hittar rätt vilket är skönt. Ska köra första försöket här nu på ÄL i början på maj, hoppas på positivt resultat! :)

  • Skyler
    soofa skrev 2015-04-21 13:38:46 följande:
    För mig ser det ut såhär. Av någon anledning har markeringen för ägglossning försvunnit, innan visade den på den 17/4 och mina LH-tester dagarna före var positiva så det är väldigt konstigt. Jag har mailat NC om det.
    Den gör så alltid efter ÄL, i början för mig så kom inte ÄL-symbolen tillbaka förrän första mensdagen (grön dag) men nu när jag använt appen länge så kommer symbolen tillbaka efter ett par dagar igen, när jag fått första gröna dagen. Tror det är för att den vill vara säker på att symbolen hamnar rätt. Du har säkert haft ÄL, symbolen dyker upp igen förr eller senare :)
  • Skyler
    soofa skrev 2015-05-08 12:22:49 följande:

    Fertil period, äntligen!


    Tjoho! :D
  • Skyler
    soofa skrev 2015-05-08 13:17:33 följande:
    Spännande! :) Känns det bra?
    Jaa det känns fint! Det är vårt första försök så jag tar det piano känner jag. Har inga tankar på att det kommer ta sig på första försöket men det är klart man hoppas innerligt att vi har tur! :)


Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles