• Anonym (Kajan­)
    Äldre 21 Apr 09:19
    5486 visningar
    60 svar
    60
    5486

    Vad gör din partner som irriterar dig?

    Ja, vi älskar våra partners och de har så många goda sidor. Men visst är det lite (eller extremt) irriterande med deras förr så gulliga ovanor.....


    Vad gör din partner som får dig att bli gaaaalen?? Planerar dåligt? Lämnar halväten mat på bänken? Slarvar med räkningarna? Drar in grus? Bring it on! Ni kan vara anonyma.


    Och ta det lugnt och ta tråden med en nypa salt, ibland måste man få kräka ur sig hur irriterande ens älskade kan vara!


     

  • Svar på tråden Vad gör din partner som irriterar dig?
  • Anonym (igit)
    Äldre 21 Apr 09:25
    #1

    Ingenting faktiskt. Tror inte jag irriterar henne särdeles heller. Vi bråkar iaf nästan aldrig . Däremot kysser vi varann varje dag. Jag vaknar varje morgon lycklig över hennes närvaro och hon säger själv att hon blir kärare i mig för varje dag. Nu är vi på vårt sjunde år tillsammans.

  • Anonym (Noir)
    Äldre 21 Apr 09:30
    #2

    Allt som står framme på köksbänken plockas inte in på dess rätta platser utan trycks upp mot kaklet, hur mycket grejer som helst. Och kastar aldrig en plastförpackning, typ såna som är till potatissallad, sallad man köper till pizza på pizzerian, små plastburkarna som varit till nån dipsås , you namn it, ingen burk tycks vara för obetydlig för att inte spara. Oklart till vad. Kastade kassar fulla med plastburkar när jag var med och flyttstädade hans lägenhet när vi flyttade ihop. Till slut hotade jag med att ställa alla burkar på golvet i ett rum och ta en bild och lägga ut på fb - burkarna hade fyllt ett helt rum, jag lovar - då sorterade han ut och kastade flertalet. Men startade på ny kula sitt samlande...

    Fast jag har ju också mina grejer för mig, jag travar mina kläder jag tar av mig på en stol i sovrummet tills stolen nästan välter

  • Äldre 21 Apr 09:30
    #3

    Jag är inte tillsammans med pappan till mitt barn längre men han hade en ovana som egentligen aldrig var gullig i nåt skede men som jag inte insåg vidden av förrän jag försökt stävja den: han drack öl alldeles för ofta! Jag hatar klick-ljudet av en öl som öppnas!

  • Anonym (Kajan­) Trådstartaren
    Äldre 21 Apr 09:32
    #4

    Jag stör mig på att min man inte kan prioritera. Gästerna är på ingång och det ser ut som ett bombnedslag - han väljer att sortera böcker i bokhyllan medan jag gör golven möjliga att ta sig fram på.


    Stör mig även på att han gärna drar iväg på vardagarna och tränar 3-4 timmar och lämnar över allt ansvar på barnen på mig utan att kolla om jag har något inbokat. Brukar skylla ifrån sig med att han "har ju i alla fall sagt till innan."


    Och sen är det irriterande att han är tidsoptimist och aldrig lär sig. "Kom till fem" säger jag när jag vill ha honom här halv sex egentligen. Ändå kommer han klockan sex. Suuuck... Drygt när man lagat varm mat och är vrålhungrig och när han kommer vill han "chilla en stund före maten". Va?!

  • Äldre 21 Apr 09:33
    #5
    tankfull skrev 2015-04-21 09:30:37 följande:

    Jag är inte tillsammans med pappan till mitt barn längre men han hade en ovana som egentligen aldrig var gullig i nåt skede men som jag inte insåg vidden av förrän jag försökt stävja den: han drack öl alldeles för ofta! Jag hatar klick-ljudet av en öl som öppnas!



    Hehe, jag har en kompis som hatar att hennes karl öppnar burkar, hon stör sig också på ljudet! Så numera dricker han enbart ur glas för hon tycker det ser mindre trashigt ut ^^
  • Anonym (C)
    Äldre 21 Apr 09:38
    #6

    1. Han smaskar trots att han tuggar med stängd mun, ett fruktansvärt irriterande snackande med käkarna. Aldrig vart med om maken! Måste ibland resa mig, kasta en elak blick och gå ut ur köket annars är jag rädd att jag börjar kasta mat på honom av frustration eller liknande.

    2. Kläderna slänger han av sig på 3 olika stolar så det ser hur rörigt ut som helst,sockarna kan ligga slängda på köksbordet!

    3. Torka bordet efter sig,vad är det? Ligger alltid smulor och kladd på bordet när han går därifrån. Fixar disken och allt annat men lämnar det halvhjärtat med otorkade ytor!

    Resten av hans egenskaper älskar jag som är betydligt många fler än de dåliga. Över 10 år tillsammans med två barn.

  • Äldre 21 Apr 10:01
    #7
    Kaupa Jaur skrev 2015-04-21 09:33:16 följande:

    Hehe, jag har en kompis som hatar att hennes karl öppnar burkar, hon stör sig också på ljudet! Så numera dricker han enbart ur glas för hon tycker det ser mindre trashigt ut ^^
    Jo, fast nu var det väl inte själva ljudet av burken som öppnades som var problemet, utan vad "klicket" symboliserade... Oavsett vad man dricker ölen ur så ska man inte dricka för mycket. Särskilt inte då man har barn. Hade min före detta sambo nöjt sig med en öl så hade han fått dricka den hur han ville!
  • Anonym (Jojo)
    Äldre 21 Apr 10:25
    #8

    1. Han mumlar. Jag gick och kollade upp min hörsel för att jag trodde jag hörde dåligt eftersom jag aldrig hör vad han säger och

    Alltid måste fråga om

    2. Han är dålig på att uttrycka sig, han berättar saker utan att förklara sammanhanget, man förstår inte vem han pratar om. Och när jag avbryter för att jag inte förstår så säger han "men jag skulle ju komma dit". Jo, men om jag inte vet vem som sa vad eller vem du pratar om så hjälper det inte!

    3. Han är den som faktiskt diskar oftast och är mest ordningsam av oss. Men sakerna blir inte helt rena, och han blir jätteledsen om jag påpekar att det inte är rent. Han ser helt enkelt inte.

  • Äldre 21 Apr 10:25
    #9

    Nu är det ju finito med karlskrället men han retade gallfeber på mig genom att slå skeden i kanten på kaffeglaset  3 gånger när han blandat ner mjölken. Låter jättebarnsligt jag vet men gud vad det retade mig .. Stor lust att ta skeden och slå i huvudet på honom.


    Goodness me
  • Anonym (Maj)
    Äldre 21 Apr 10:29
    #10

    Min man klarar av att snurra sin handduk åt samma håll varje gång vilket betyder att jag får snurra 46 varv åt andra hållet när den ska bytas. Under hans stol finns alltid knäckebrödsmulor i massor, hur han nu lyckas med det!? Det är egentligen ingenting jag retar mig på, det är bara hans lilla bomärke.

Svar på tråden Vad gör din partner som irriterar dig?