• GrönaDruvan

    Vi som satsar på ett januaribarn!

    Startade en tråd förra månaden, men då det inte blev något decemberbarn gör jag en ny tråd.
    Hoppas ni vill haka på!
    Här blir det försök 5, och jag har äl 10 maj och bim 24 maj.
    Har två killar sen innan, födda 09 och 10...

  • Svar på tråden Vi som satsar på ett januaribarn!
  • pandoraDiem

    Tänkte att jag inte skulle vara med i nån bim-tråd denna månad för blev halvt besatt förra månaden, men jultråden var så trevlig så hänger på här iaf :)

    Hade konstigt kort cykel förra månaden så vet inte när bim är än, men runt 9e maj.

  • GrönaDruvan
    pandoraDiem skrev 2015-04-23 10:51:07 följande:

    Tänkte att jag inte skulle vara med i nån bim-tråd denna månad för blev halvt besatt förra månaden, men jultråden var så trevlig så hänger på här iaf :)

    Hade konstigt kort cykel förra månaden så vet inte när bim är än, men runt 9e maj.


    Du är så välkommen igen
  • linnsanbelle

    Kommer också från december tråden som jag hoppade med i av någon konstig anledning för det är första försöket här och BIM 29/4 innebär i så fall ett tidigt januaribarn

    Inga symptom som alla verkar ha, men fortfarande en vecka kvar :) hehe

  • Kixpix

    Jag hakar på! Jag har BIM i mitten på maj. Har dock inte någon koll alls på min cykel. Startade en tråd igår om vad det var som gjorde för jävla ont runt livmodern/äggstockarna och det måste varit att ägget släppte.. Är inne på dag 11 idag i min cykel. Räknat från menedens första dag. Så här ska vi köra hårt resten av veckan! :)

  • Fian88

    Hoppar gärna in här med . Är men i en bim-tråd men dom blir ofta så stora så man inte riktigt blir hörd! Vi är nu inne på vårt 11e försök med barn nr2, har bim 14/5 ca. Vårt första barn blev till snabbt så det här var inte riktigt väntat om man säger så. Men är samtidigt glad att han hinner bli lite äldre innan han blir storebror . Han är nu nästan 19 månader

  • Syllin

    Hej! Jag hoppar också in här. Vårt första försök med första barnet. ÄL+3, BIM 6 maj.

  • Fian88

    Sitter vid mobil så tror inte jag kan lägga in mig själv. Fian88, bim 14/5, andra barnet, 11e försöket

  • mkes

    Åh, jag är gärna med här! Har också gått och blivit testhetsig. Helt utom kontroll. Börjat i princip så fort äl-stickan blivit negativ. Tänkte att det kanske skulle vara skönt att för omväxlings skull satsa på att invänta bim denna månad. En bra utmaning för psyket om inte annat!

    Detta blir försök 2 efter mf i v10 i mars, bim 23:e maj! Någon annan som inte tänkt testa innan bim? Tror stöttning kan behövas.

  • GrönaDruvan
    mkes skrev 2015-04-23 16:18:46 följande:

    Åh, jag är gärna med här! smile1.gif Har också gått och blivit testhetsig. Helt utom kontroll. Börjat i princip så fort äl-stickan blivit negativ. smile2.gif Tänkte att det kanske skulle vara skönt att för omväxlings skull satsa på att invänta bim denna månad. En bra utmaning för psyket om inte annat!

    Detta blir försök 2 efter mf i v10 i mars, bim 23:e maj! Någon annan som inte tänkt testa innan bim? Tror stöttning kan behövas. smile2.gif


    Jag vill verkligen försöka klara att inte testa innan bim. Blir så trött på mig själv. Förra månaden klarade jag iaf till bim -6 innan jag testade, rekord
Svar på tråden Vi som satsar på ett januaribarn!