• henna_

    Gravidsymtom vid p-pillerstopp?

    Hej!

    Jag åt mitt sista p-piller den 5 april. Det sista pillret på kartan, så jag fick min mens (p-piller mens) den 8 april och den slutade den 12 april. Samma dag som mensen slutade hade jag och min sambo sex.

    Sedan dröjde det till den 17 och 19 april innan vi hade sex igen. Inte skyddat sex men han kom aldrig i mig (för att vara lite för? tydlig).

    Jag skaffade en app på telefonen och enligt den skulle jag inte ha ägglossning förrän den 22 april.

    Värk liknande mensvärk började nästan direkt efter att mensen tagit slut. Lite molande sådär. Sedan hade jag två dagar med blodblandade flytningar helgen den 17-19. Sedan dess har jag fortsatt att känna ganska kraftig mensvärk i stort sett varje dag. Idag springer jag på toa för att kissa hela tiden (kissnödig så fort jag kissat) och brösten är större och ömmar. Uppvälld mage och lite lätt illamående ibland.

    Jag undrar nu om det finns någon chans att jag är gravid eller om det bara är biverkningar efter att jag slutat med p-pillerna.

    Kan man ens bli gravid så snabbt efter att man slutat med p-pillerna?

    Är jag skengravid?

    Kan man känna tecken på graviditet så tidigt som jag gör?

    Kan jag ha blivit gravid tidigare än vad jag tror?

    Är alldeles för tidigt för att testa då jag ska ha min mens först om 11 dagar (om man går enligt appen och om den ens kommer igång då efter att jag gått på p-piller ett år).

    Blev gravid en gång tidigare utan att min sambo kom i mig (btw).

    Åååh skulle bli så glad över ett svar. Någon som varit med om något liknande eller vad som helst.

  • Svar på tråden Gravidsymtom vid p-pillerstopp?
  • Aleksandra Barnmorska

    När man slutar med p-piller vet man aldrig när man får sin äl därför kan man bli gravid tidigare. Jag tycker att du ska vänta tills beräknad mens och ta ett test om mensen inte kommer. Lycka till

Svar på tråden Gravidsymtom vid p-pillerstopp?