• Anonym (Arg)
    Äldre 28 Apr 16:32
    27897 visningar
    158 svar
    158
    27897

    Min man släppte in tjej mitt i natten?!

    Hejsan på er alla

    I lördags var jag iväg och träffade lite vänner, jag var borta hela dagen och kom hem runt 01. När jag kommer hem möter min man mig i dörren och berättar detta - Vid 00 någon gång knackar det på dörren och en tjej står där, hon har ingen jacka på sig, blöt och har skadat sitt ben, skrapat upp sitt ansikte. Min man släpper in henne och hon är full, väldigt full och pratar osammanhängande. Hon kommer från stan och skulle hem men hittade inte sina vänner och hon missade bussen så hon bestämde sig för att CYKLA hem, hon kunde knappt gå. Hon har förmodligen ramlat med cykeln. Hon visste inte hur hon skulle ta sig hem och visste inte vart hon var. Hon var ledsen och hade blivit av med sin mobil, min man försökte kolla hennes väska för att hitta någon han kunde ringa men hittade inget. 

    Han bär upp henne till toaletten då hon inte kunde gå riktigt och hjälper henne att tvätta såren, hjälper henne på toa, och sedan till ett av gästrummen och hjälper henne av med smutsiga kläder och hjälper henne på med några av mina kläder. Hon pratar bara en massa osammanhängande men säger förlåt hela tiden.

    Jag blir helt chockad när jag kommer hem och tror att han skojar först. Jag förstår självklart att man ska hjälpa men att ta hem henne och hjälpa henne på toa...? Klä av henne..? Jag vill inte ha en stupfull tjej hemma hos mig. Min man gissar på att hon var runt 19, 20. Jag anser att man är ganska vuxen då. Min man tycker inte att han gjort något fel, jag tycker att han skulle ringt polis eller så. Han tycker att jag beskyller honom.  

    På morgonen är hon inte kvar, hon lämnade en lapp där hon bla skrev att hon skäms och är väldigt ledsen och är jättetacksam för allt min man gjorde.

    Har jag rätt att vara sur för detta? Tänk om jag hade släppt in en stupfull 20årig kille? Jag tror inte min man skulle blivit särskilt glad. Men han tycker jag är orättvis.

  • Svar på tråden Min man släppte in tjej mitt i natten?!
  • Äldre 28 Apr 16:37
    #1

    Du verkar ju ha en jättefin man som hjälpte tjejen. Du ska verkligen inte vara sur på honom. Gud vet vad som hade kunnat hända tjejen om din man nekat henne att komma in. Hon behövde ju hjälp och din man hjälpte henne. Det är väl lite att ta i att bli sur över detta. :)

  • Äldre 28 Apr 16:38
    #2
    +1

    Hur hemsk hade han inte varit om han vägrat hjälpa en stackars tjej i nöd? Bara slängt dörren i ansiktet på henne och lämnat henne till sitt öde?

    Jag tycker att det är du som har fel i detta och att du ska vara glad för att du hittat en så snäll och hjälpsam kille

  • Äldre 28 Apr 16:44
    #3

    Jag tyckte det var väldigt humant gjort av honom, vad som helst hade kunnat hända om man bara hade släppt henne för att klara sig själv när hon tydligen inte kunde ta hand om sig. Men absolut jag hade själv nog kontaktat polisen och bett dem ta hand om henne och kanske kunde hitta någon närstående att kontakta, man vet ju inte vad det är för person som man släpper in om man säger så. Men nu gick det ju bra och tjejen åkte sen och tackade för hjälpen så jag tycker inte att du ska vara sur. Jag hade snarare blivit så glad över att min man var en så godhjärtad person som ställde upp för en annan när denne behövde det.

  • Äldre 28 Apr 16:44
    #4

    Vilken fin man du har. Tänk om alla gjorde som honom, då skulle väldigt många unga tjejer slippa råka illa ut.

  • Anonym (@@@)
    Äldre 28 Apr 16:46
    #5
    +2

    Du har en man som verkligen är en man. Han hjälpte en utsatt, ledsen kvinna UTAN att utnyttja henne utan bara för att vara snäll. Tänk om det varit din dotter som behövt hjälp? Skulle du bli oerhört glad av att veta att det faktiskt finns så goda människor som ställer upp trots att de inte ens vet ens namn. All heder till din man. @@@

  • Anonym (?)
    Äldre 28 Apr 16:47
    #6

    Exakt vad är det stör dig? Att hon är tjej eller? Svartsjuk? Reagerat på samma (löjliga) sätt om det varit en kille?

  • Illega­laWax
    Äldre 28 Apr 16:51
    #7

    Klart att han gjorde rätt? Vad är viktigare, att hjälpa någon som är skadad, eller vara orolig för att ens maka/make tror att man har nåt fuffens för sig? Det är nästan tragiskt att du låter din egen misstänksamhet och svartsjuka gå före att hjälpa någon i nöd. Vad skulle han ha gjort? Ringt polisen och bett dom lägga henne i en fyllecell? Kanske i uppfostrande syfte då, men är det verkligen nödvändigt?

    Pikant situation, men det borde ju vara uppenbart av omständigheterna att situationen är sann. Hur skulle det annars ha gått till? Han bara fick för sig att gå ut och ragga på krogen medans du var borta och supa en ung tjej under bordet så att han kunde ta hem henne och knulla henne? Om du har sådana misstankar om hans beteende undrar jag lite hur det är ställt mellan er...

  • Anonym (Vilke­n fin man)
    Äldre 28 Apr 16:53
    #8

    Jag tycker han gjorde en hjälteinsats, man vet aldrig vad som skulle kunna hända tjejen och tack vare honom så kunde hon komma hem säkert. Visst det kanske är lite läskigt men om hon var så full så kunde ju hon knappast göra något annat än att sova ut. Jag hade varit stolt över honom

  • Anonym (g)
    Äldre 28 Apr 16:59
    #9

    Bra att hon råkade ringa på just din mans dörr så hon inte råkade illa ut. En full tjej är väl inget hot mot en man . Han var snäll och hjälpte henne, en dag har ni kanske en tonåring själva som dricker för mycket en gång och hamnar i en farlig situation.

  • Äldre 28 Apr 17:02
    #10

    Hade du föredragit att han inte hade hjälpt henne?! Obestämd

Svar på tråden Min man släppte in tjej mitt i natten?!