Inlägg från: ica |Visa alla inlägg
  • ica

    "rastning av hundar förbjuden" Vad gäller?

    Finns det en sån skylt har hundar inget där att göra. Liksom på offentliga bad och lekplatser.

  • ica
    Donizetti skrev 2015-04-30 08:23:16 följande:

    Hur gör dessa surskaft med igelkottar och ekorrar som kissar på gräsmattor? Gräsmattor intill tomter och hyreshus är ju inte förstahandsvalet att rasta sin hund, men har man en hane som sprätter upp bakbenet och skickar iväg en stråle så vad göra? Vid första bästa regnskur försvinner det ju ner i marken så det är ingen big deal.


    Man kan ta ansvar som hundägare och lära sin hund annat.
  • ica
    Donizetti skrev 2015-04-30 08:49:47 följande:
    Hur tänker du då? Binda ihop bakbenen på en hanhund och sätta bakdelen på en skateboard och dra den, kanske en hund på 60 kg, tills man kommer fram till närmsta träd där det är okej att kissa? Nu talar jag inte i egen sak, bor på landet med åkrar och ängar och skog så mina hundar är en del av naturen precis som alla andra djur. Bajsar de på tomten eller på klippta gräsmattor plockar jag upp men vår försurade miljö behöver allt kväve den kan få och urin är rikt på kväve.
    Det finns säkert massor med metoder. Men det är ditt problem inte andras. Alla jag känner med hanhund har då klarat av det. Så det är inte omöjligt om man vill.
  • ica
    Donizetti skrev 2015-04-30 08:53:44 följande:
    Bärbara, bjäbb, bjäbb. Det är precis som folk som inte har egna barn, de är experter på barnuppfostran. Liksom du som inte har egen hund men känner såna som har hund... Jösses!

    .
    När sakargumenten tar slut är det dags för personangrepp. Jag har haft hund. Men har tyvärr inte tid att ha en valp nu. Och jag umgås dagligen med hundar och deras ägare. Jag umgås även med de som tränar hundar och instruktörer på hundklubb.
    Du verkar vara en sån hundägare som ger alla andra oförtjänt dåligt rykte.
  • ica
    Donizetti skrev 2015-04-30 09:05:46 följande:
    Ja säkert. Eftersom jag haft hund i 42 år, är en erfaren uppfödare och arbetar med hundar och är ett välkänt namn i hundkretsar samt bor på landet. Sånt folk ger säkert andra hundägare dåligt rykte.
    Så då vet du att det inte går att fostra en hund att inte pinka på olämpligt ställe?! Om du skrivit nån sant så vet du att det går även om man får slita och kämpa.
Svar på tråden "rastning av hundar förbjuden" Vad gäller?