• Äldre 7 May 14:02
    654 visningar
    3 svar
    3
    654

    Jag måste gå ned i vikt. Fler?

    Jag väger 77kg till mina 168cm och behöver verkligen gå ned i vikt. Har redan börjat men skulle vilja ha lite människor omkring mig med samma mål. 

    Finns det fler här inne som behöver gå ned i vikt?

    Jag tänkte att jag kan starta en hemlig Facebook grupp (det vill säga dina vänner kan inte se att du är med i den). Där inne kan vi sporra varandra. Kanske sätta upp delmål och lite "regler". Som exempel att vi väger oss på fredagar, etc etc. 

    Finns här några som skulle vilja hänga med på detta?

  • Svar på tråden Jag måste gå ned i vikt. Fler?
  • Äldre 7 May 19:50
    #1

    Bra initiativ, men tror du inte Facebook är lite för privat?
    I alla fall jag skulle inte vilja gå med mitt riktiga namn.

  • Äldre 22 May 21:06
    #2

    GÅ NER I VIKT GENOM FACEBOOKGRUPPEN "MÄTT OCH LÄTT DIET" (ät gott, var mätt och gå ner i vikt)

    Jag har försökt gå ner i vikt länge nu, men allt jag testat har misslyckats. Jag körde GI ett tag, men kunde inte hålla mig borta från snickers, eftersom det ståd med på listan. Så jag stannade i vikt och stod stilla länge. Sedan hade jag världens sötsug och sug efter kolhydrater. Jag har även prövat att räkna kcal, vilket fungerade jättebra innan jag fick barn. Men nu när jag testat så gick jag ner lite, sedan var det samma sak igen - jag stod stilla i vikt. Man blir minst sagt frustrerad när man väger lika mycket oavsett om man äter som vanligt eller försöker hålla igen på kalorierna. Jag vet att över en viss viktgräns, så har jag svårt att få igång viktnedgång. Jag är säkert inte ensam om det.

    Hursomehelst, så började jag med en helt annat metod för en vecka sedan. Den är verkligen superbra. Kan direkt säga att det är den bästa metod som jag testat hittills. Tänkte att jag inte skulle väga mig på ett tag, men kunde inte låta bli efter en vecka ändå. Jag blev överraskad för jag hade gått ner 1,5 kg :D

    Jag kör den amerikanska viktväktarmetoden "filling & healthy". Jag kör den på heltid. Man är mätt hela tiden kan jag säga och jag blev av med mitt sockerberoende direkt, vilket aldrig händer annars. Jag lider heller inte alls av att vara på diet, något som annars brukar vara ett problem för mig.

    Jag har hursomhelst startat en facebookgrupp, där jag informerar lite om metoden och lägger ut goda recept som är f&h-vänliga. Gruppen heter "Mätt och Lätt Diet". Är du intresserad av att vara med och gå ner i vikt genom att äta gott och vara mätt, så är du varmt välkommen :)

  • Äldre 5 Oct 21:18
    #3

    Hejsan!

    Jag heter Mathilda Grennborg och är Återförsäljare av Forever Living Products.

    I sortimentet finns allt du behöver inom kosttillskott, kroppsvård och makeup. Produkterna är baserade på ekologiskt odlad Aloe Vera. Grund tanken är enkel: visa din kropp omtanke inifrån och ut!

    Jag vill gärna tipsa er om våra boxar vi har! Kanske kan vara nått för dej som vill få en liten kickstart, få hjälp att hitta träningen å gå ner i vikt, och för att till sist hjälpa er att forma kroppen!

    C9


    Lägg grunden till att må bättre, och att se bättre ut. CHANGE 9 är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt smalare, hälsosammare jag. Det är effektivt, enkelt att följa och ger dig verktygen du behöver för att starta din förändring i dag!


    Med CHANGE 9 tar du det första steget mot att etablera livslånga vanor som kommer hjälpa dig att uppnå varaktig viktkontroll. C9 är grunden i Forever F.I.T.-programmet och kommer att placera dig i bästa möjliga position för att nå optimal hälsa och bygga ditt nya, slankare jag.

    F1


    Få ny inspiration och ta nästa steg mot att må bättre och att se bättre ut. Forever F.I.T. 1 kommer lära dig ett nytt sätt att se på kost och träning. Det ger dig också kunskapen du behöver för att få ny inspiration och förändra din kropp till det bättre! Du KAN gå ner i vikt, du KAN må bättre och se bättre ut än du någonsin gjort. Du KAN åstadkomma en permanent förändring. Forever F.I.T.1 visar dig hur.


    Forever F.I.T. 1 är ett 30-dagars kost- och träningsprogram framtaget speciellt för att ge dig verktygen du behöver för en hälsosammare livsstil. Verktygen som ger dig medvind på din viktresa.


    F2

    Bygg muskler, forma och förändra. Forever F.I.T. 2 tar dig till nästa nivå, genom att hjälpa dig att forma och förändra din kropp ? och att bränna kalorier. Muskelmassa är viktigt vid viktkontroll, Forever F.I.T. 2 hjälper dig att bygga upp den och att behålla den. Forma, förändra och förvandla med Forever F.I.T. 2.


    Steg tre i programmet, Forever F.I.T. 2, är ett 30-dagars kost- och träningspaket som drar nytta av allt du lärt dig och tar din kropp till nästa nivå genom att öka muskelbyggande träning och finjustera din kost.


    Verkar de intressant?
    Tveka inte till att kontakta mig så berättar jag mera :)
Svar på tråden Jag måste gå ned i vikt. Fler?