• Anonym (mamma)

    Han är arg över att han inte fick sex

    Ska försöka dra det i korta drag.

    Jag är gravid och har ont i hela kroppen och är konstant trött. I helgen var barnen hos sin farmor och farfar och vi tog in på hotell för att ladda batterierna lite. Det var spa och trerätters och vi hann prata ostört för en gångs skull.

    Jag var helnöjd men när vi kom hem märkte jag snabbt att han var upprörd över nåt och då fick jag fram att han hade förväntat sig sex nu när jag fått vila upp mig och att han tyckte det var "fult" gjort av mig att inte inviga till det.

    Jag vill inte ha sex nu och tanken slog mig öht inte att han kunde ha någon baktanke med helgen och nu vet jag inte alls vad jag ska säga eller göra..

  • Svar på tråden Han är arg över att han inte fick sex
  • Anonym (mamma)

    Inviga skulle vara invita och jag känner mig bara ledsen och trött nu..

  • Efraim Barkbit

    Så det var konstigt att din man ville vara nära och till och med ville ha sex även om du är gravid?


    Postbanken, Postbanken, Poooostbanken
  • todo nada
    ErnstHugo skrev 2015-05-18 11:56:42 följande:

    Så det var konstigt att din man ville vara nära och till och med ville ha sex även om du är gravid?


    Det konstiga är väl att han blev sur när sexet uteblev snarare.

    Vissa män har oerhört lite förståelse för hur mycket en graviditet sliter på kroppen och tar på krafterna,.
  • Anonym (what?)

    Din man verkar vara helt sanslöst okänslig. Förstår mycket väl att du inte vill eller orkar när man är gravid med allt vad det innebär. Det räcker gott och väl att vara gravid, när man dessutom har barn att ta hand om blir det inte mer funderingar på sex direkt. 

    Jag hade blivit otroligt sårad om min man hade antagit att det skulle bli sex bara för att man vilat under en helg, så fungerar det inte. Sex ska ske på bådas villkor och ingen har rätt att bli sur för att den andra inte vill. Då blir det ju bara obehag och tvång. Respekt och förståelse måste ju finnas för den andre och dennes situation.

    Du har all anledning att känna dig sårad och arg, det skulle jag också varit.

    Och skit i folk som tycker tvärtom, att din man har rättigheter eller rätt att förvänta sig något eller vara sur så vet de verkligen inget om att vara gravid eller att vara gravid utan lust. Man ska för den delen inte ens behöva ha ursäkter som att vara gravid. Vill man inte så vill man inte. Punkt.

  • Haskel
    ErnstHugo skrev 2015-05-18 11:56:42 följande:

    Så det var konstigt att din man ville vara nära och till och med ville ha sex även om du är gravid?


    Exakt! 
    Vari ligger det konstiga?
    Om man har några känslor för sin partner, har man väl även ett behov av närhet, gravid eller inte. Sex måste inte heller innebära penetrerande samlag.
  • radwanska

    Ni tog in på hotell. Klart att han hoppades att ni skulle ha sex.

  • Efraim Barkbit
    radwanska skrev 2015-05-18 12:17:44 följande:

    Ni tog in på hotell. Klart att han hoppades att ni skulle ha sex.


    Rätt eller fel men så är det.
    Postbanken, Postbanken, Poooostbanken
  • Hadraniel

    Tycker inte att han har rätt att bli arg, men däremot är det ju fullt förståeligt att han blir uppgiven, ledsen och irriterad om han försökt anstränga sig för att få till en trevlig stund tillsammans med sex inkluderat vilket förmodligen är något han längtat efter länge.

    Är nog svårt att inte på något sätt bli negativt berörd när man inte kan lyckas få till den intimitet och närhet man vill ha oavsett vilka anstängingar man försökt göra för detta, även om man är fullt medveten om att det inte är ens partners skyldighet att ställa upp på detta.

  • Anonym (mamma)

    Nära är vi ändå, men han vet mycket väl hur ont jag har, kan knappt vända mig i sängen utan att vara nära att bryta ihop. Och hur skulle han ha ansträngt sig? Hotellet var min idé och väl där behövde vi inte direkt göra något öht vi inte kände för.

    Och ja, för honom är det inte sex om det inte är penetration som avslut.

  • tjockobbe

    Ville han ha sex kunde han väl inbjuda till det själv istället för att förvänta sig att du skulle förstå att det var därför ni tog in på hotell.


    Vera 130923 | Bebis 151023 | Läs tinastandar.blogg.se
Svar på tråden Han är arg över att han inte fick sex