• Anonym (japp)
    Äldre 19 May 04:32
    43147 visningar
    165 svar
    165
    43147

    Att leva med liten kuk 2015.

    Jag har en liten kuk, så är det, är en bra bit mindre än genomsnittet och det är ett helvette, det har varit ett problem så länge jag kan minnas.

    Det började redan i duschen efter gympan i skolan i 7e klass, någon kommenterade att jag hade liten kuk och detta spreds självklart till hela skolan, man kan väl säga att jag vart mobbad i hela högstadiet för det.
    Hade ångest inför varje gympalektion, det var alltid någon som skulle springa in och kommentera min kuk när vi duschade.

    På senare så har mina "nya vänner" börjat komma med lite gliringar också, som t.ex. "Visst fan är det jobbigt när kondomen sitter så tight? Eller hur X? haha!"
    Jag är då X om ni inte fattade, sådana gliringar kan komma på fester eller dylikt och är ofta följt av massa skratt, både av tjejer och killar.

    Detta har gjort att jag aldrig duschar på allmäna platser såsom gym, kan inte heller kissa i pissoarer osv när jag är ute.

    Vet fan inte hur jag ska förklara detta, känns som om man är helt värdelös om man har liten kuk år 2015, man räcker liksom inte till.

    Senaste gången jag hade sex så började en tjej hånle när hon såg min kuk, efter sexet åkte jag hem och grät, kände mig så FUCKING värdelös.
    En annan gång berättade en tjej att hon inte vill ha sex med mig igen men hon "ville inte berätta varför för det kändes taskigt". Jävla idiot.

    Det tråkiga är att jag ser bra ut utöver detta "handikapp".
    Jag är över 1.90 lång, schysst kropp och fint ansikte/bra hår, liksom inget problem att få tjejer men känns som om alla taggar när dem får se vad jag packar..

    Jag vill t.ex. bli kär och då ska man ju inte ha sex för fort, problemet är ju då att om jag väntar med att ha sex en massa dejter så börjar ju tjejen tänka direkt (hon undrar vad det är för fel på HENNE, varför vill han inte ha sex med mig).

    När jag sedan har sex med henne efter massa dejter och hon ser min lilla jävla kuk så tror hon det är därför jag undvikit sex (blir då därför oattraktiv och ses som väldigt osäker).

    Kände bara för att skriva av mig.. Ni här kanske har några tips eller frågor, fan vet jag..Rynkar på näsan

  • Svar på tråden Att leva med liten kuk 2015.
  • Äldre 20 May 10:03
    #61
    Anonym (?) skrev 2015-05-20 09:53:13 följande:
    Nu blir jag väldigt nyfiken, har nog aldrig upplevt en tjej som varit "kort". Vad är Max du kan ta innan det börjar göra ont? Är det för den slår i tappen som det gör ont?
    Tja, säg 17cm kanske... Knappt! Det stöts in i hela systemet och gör så djävulskt ont. 

    Vet att mitt ex hade runt 17cm och jag kunde inte rida och absolut inte ha benen på hans axlar (vilken är min favoritställning med den nuvarande, bokstavligen, SEXGUDEN!) för att det gjorde så jävla ont.
  • Anonym (?)
    Äldre 20 May 10:07
    #62
    SisterNoMercy skrev 2015-05-20 10:03:38 följande:
    Tja, säg 17cm kanske... Knappt! Det stöts in i hela systemet och gör så djävulskt ont. 

    Vet att mitt ex hade runt 17cm och jag kunde inte rida och absolut inte ha benen på hans axlar (vilken är min favoritställning med den nuvarande, bokstavligen, SEXGUDEN!) för att det gjorde så jävla ont.
    Grattis att du hittat en sexgud :)

    Detta måste vara skön läsning för TS, det finns någon som passar för alla verkar det som.
  • Äldre 20 May 10:14
    #63
    Anonym (?) skrev 2015-05-20 10:07:12 följande:
    Grattis att du hittat en sexgud :)

    Detta måste vara skön läsning för TS, det finns någon som passar för alla verkar det som.
    Vi måste alla komma ihåg att ALLA är olika gällande precis ALLTING! :D 

    Alla gillar inte samma, så e det :)
  • Anonym (?)
    Äldre 20 May 10:32
    #64
    SisterNoMercy skrev 2015-05-20 10:14:18 följande:
    Vi måste alla komma ihåg att ALLA är olika gällande precis ALLTING! :D 

    Alla gillar inte samma, så e det :)
    Du har helt rätt! Men jag tror detta kanske öppnar ögonen för många killar, att det finns tjejer som gillar mindre och Inter kan ta stora. Många killar har nog uppfattningen om att 17 är minimum, inte maximum.
  • Times
    Äldre 20 May 10:38
    #65
    Anonym (?) skrev 2015-05-20 10:32:31 följande:

    Du har helt rätt! Men jag tror detta kanske öppnar ögonen för många killar, att det finns tjejer som gillar mindre och Inter kan ta stora. Många killar har nog uppfattningen om att 17 är minimum, inte maximum.


    Tror att man kanske ska försöka släpp det där med att det ens finns minimum och maximum. JA det finns extremfall. Men har man sex med någon man gillar som fan så löser sig det mesta oavsett storlek på kuk och fitta. Jag har lite längre än medel. Det går utmärkt, för jag vet hur jag skall hantera min längd. Någon jag övat på givetvis. Likaså tror jag att en tjej kan öva sig på att känna, knipa och slappna av. Det är ett samspel som är magiskt då det klickar.
  • Äldre 20 May 11:22
    #66
    Anonym (japp) skrev 2015-05-19 19:58:50 följande:

    Ahmen det är nog jävligt svårt för en tjej att förstå vad det innebär för just en kille med liten kuk som känner att han inte räcker till, handlar om manlighet, hur löjligt det än låter som vill en man känna sig som en man.

    Att det skämtas om kvinnors kroppar tycker jag är ett mycket mindre problem, det går att fixa själv, bara att äta mindre och träna mer om man skulle må dåligt utav det.

    Sen är män lika i det aspekt att män också kan vara tjocka.

    Det går liksom att åtgärda om man inte är slö.

    Samma med tjejer som har hängpattar, om dem mår superdåligt över det så har dem i alla fall möjlighet att fixa till dem med silikon etc.

    För mig med liten kuk finns det INGEN utväg, det går inte att få den större hur fan man än gör.

    Du anar inte vilka längder jag skulle ta till för att få en större kuk, hade varit beredd att gå precis hur långt som helst.


    Jag tror snarare det är din attityd det är fel på, inte din kukstorlek!
  • Äldre 20 May 11:47
    #67

    Förstår att det är jobbigt speciellt om du fått kommentarer om det från andra. Jag är tjej så kan ju inte riktigt sätta mig in i hur det känns att ha en "liten kuk".
    Jag är snart 25 år och min erfarenhet är inte att tjejer bryr sig så mycket om storleken som killar tror. I min umgängeskrets har det alltid varit killkompisarna som varit mera fokuserade vid "en stor kuk", dvs. att det var något eftersträvansvärt. Även hört från flera killar i min ålder (som jag dejtat) att deras kuk är liten och då har den varit 15-18 cm, det är inte litet! Majoriteten av killar jag träffat har haft mindre än så. Så min uppfattning är att killar tror att tjejerna förväntar sig en kuk som är med i porrfilmer Förvånad.


    Men ja storleken har en VISS betydelse, men mer iom att det påverkar killens självförtroende, än att tjejen inte skulle tycka att det var skönt. Vet att jag inte är unik med att ha svårt att komma med bara penetration. Kan bara göra det på ett sätt så min kille kommer åt klitoris med sin kropp och att han inte kommer så långt in i mig, jag är mest känslig 4-5 cm in (tror de flesta tjejer är det?). Det jag vill få sagt med det är att 18 cm är ganska "överflödigt". Sex är ju så mycket mera än penetration! 
  • Äldre 20 May 12:20
    #69
    Firegame skrev 2015-05-20 09:16:15 följande:
    Nej det har jag inte provat men jag hört att det ger ingen permanent effekt.
    Sträckare har jag sett rapporter som talar entydigt för att dom fungerar och att resultatet är permanent. Bathmate har jag inte sett någon undersökning på.
    Sen finns det manuella övningar som folk håller på med, mer eller mindre som en subkultur. Det är inga snabba processor och knappast något lyckopiller men det verkar absolut fungera.
    Här är en av studierna (företagssponsrad) i sin helhet (länk till pdf).
    www.phallosan.co.uk/clinical-study.html
  • Anonym (Girl next door)
    Äldre 20 May 12:45
    #70

    Men hur liten har du då? Jag blir så förvirrad av såna här trådar för jag tänker för det första att hur stor den är slapp (i duschen, pissoar etc antar jag att du inte har stånd) spelar väl ingen roll eftersom det inte säger så mycket om hur stor den är hård. Den hade ju kunnat vara liten slapp och stor hård, det vet ju inte dina kompisar liksom? Så fattar inte hur de kan retas.

    Sen så kan jag inte heller se att det kan vara så stor skillnad på en medelstor och en liten kuk. Visst, en mikropenis är ju inte kul liksom, det fattar jag, men då är den väl under 8 cm eller ngt? Jag tror inte jag skulle se skillnad på om kuken var 11 eller 14 cm liksom. Speciellt inte inför/under sex för då inspekterar man (eller iaf inte jag) den ju inte direkt, man har fokus på att kyssas och smekas kanske, så länge man inte suger.

    Så jag tycker att det verkar vara skillnad på stor kuk och liten/medel men inte någon vidare skillnad mellan liten och medel. Jag tror att min kille nu har lite under medel kanske, men jag vet ärligt inte, sitter ju inte och mäter liksom. Och vem känner skillnad på en cm hit eller dit.

    Dessutom - små kukar är skönast att ha sex med för då kan man knipa åt dem riktigt ordentligt - skönt för både en själv och killen. Trots att min kille nog har lite under medel så sticker han inte in hela under en stor del av sexet för att vi tycker att det är skönt när bara ollonet åker in/ut. Tror inte din kuk är mindre än ett ollon Solig

  • Anonym (Hm)
    Äldre 20 May 12:49
    #71

    Får man in 17 cm är den inte kort :P

    Jag tror jag in dagsläget kanske får in...10? Antagligen inte om jag är det minsta spänd.

    Nä alla är olika som sagt... Det gäller inte bara killar.

Svar på tråden Att leva med liten kuk 2015.