• Anonym (japp)

    Att leva med liten kuk 2015.

    Jag har en liten kuk, så är det, är en bra bit mindre än genomsnittet och det är ett helvette, det har varit ett problem så länge jag kan minnas.

    Det började redan i duschen efter gympan i skolan i 7e klass, någon kommenterade att jag hade liten kuk och detta spreds självklart till hela skolan, man kan väl säga att jag vart mobbad i hela högstadiet för det.
    Hade ångest inför varje gympalektion, det var alltid någon som skulle springa in och kommentera min kuk när vi duschade.

    På senare så har mina "nya vänner" börjat komma med lite gliringar också, som t.ex. "Visst fan är det jobbigt när kondomen sitter så tight? Eller hur X? haha!"
    Jag är då X om ni inte fattade, sådana gliringar kan komma på fester eller dylikt och är ofta följt av massa skratt, både av tjejer och killar.

    Detta har gjort att jag aldrig duschar på allmäna platser såsom gym, kan inte heller kissa i pissoarer osv när jag är ute.

    Vet fan inte hur jag ska förklara detta, känns som om man är helt värdelös om man har liten kuk år 2015, man räcker liksom inte till.

    Senaste gången jag hade sex så började en tjej hånle när hon såg min kuk, efter sexet åkte jag hem och grät, kände mig så FUCKING värdelös.
    En annan gång berättade en tjej att hon inte vill ha sex med mig igen men hon "ville inte berätta varför för det kändes taskigt". Jävla idiot.

    Det tråkiga är att jag ser bra ut utöver detta "handikapp".
    Jag är över 1.90 lång, schysst kropp och fint ansikte/bra hår, liksom inget problem att få tjejer men känns som om alla taggar när dem får se vad jag packar..

    Jag vill t.ex. bli kär och då ska man ju inte ha sex för fort, problemet är ju då att om jag väntar med att ha sex en massa dejter så börjar ju tjejen tänka direkt (hon undrar vad det är för fel på HENNE, varför vill han inte ha sex med mig).

    När jag sedan har sex med henne efter massa dejter och hon ser min lilla jävla kuk så tror hon det är därför jag undvikit sex (blir då därför oattraktiv och ses som väldigt osäker).

    Kände bara för att skriva av mig.. Ni här kanske har några tips eller frågor, fan vet jag..Rynkar på näsan

  • Svar på tråden Att leva med liten kuk 2015.
  • Anonym (mmmm)
    noboy skrev 2015-05-20 03:25:59 följande:

    Jag är också snygg och vältränad, men du är lång och jag är kort, du har liten kuk medan jag har en stor kuk.

    Tjejer avfärdar mig på direkten för att jag är kort, trots min stora kuk, den hjälper mig inte ett skvatt där. En kompis till mig som är lång behöver inte ens försöka, tjejer kommer bara fram till honom på eget bevåg när han går ut, och jag kan tänka mig att det är likadant för dig.

    Var nöjd för det du har, vi har alla våra kors att bära :)


    Ligga? ;)
  • Firegame
    dagon skrev 2015-05-20 12:20:59 följande:
    Sträckare har jag sett rapporter som talar entydigt för att dom fungerar och att resultatet är permanent. Bathmate har jag inte sett någon undersökning på.
    Sen finns det manuella övningar som folk håller på med, mer eller mindre som en subkultur. Det är inga snabba processor och knappast något lyckopiller men det verkar absolut fungera.
    Här är en av studierna (företagssponsrad) i sin helhet (länk till pdf).
    www.phallosan.co.uk/clinical-study.html
    Får nog ta och köpa en sån sen och prova, har väl inget annat val när den är så liten som den är.
  • Anonym (?)
    Anonym (Hm) skrev 2015-05-20 12:49:06 följande:

    Får man in 17 cm är den inte kort :P

    Jag tror jag in dagsläget kanske får in...10? Antagligen inte om jag är det minsta spänd.

    Nä alla är olika som sagt... Det gäller inte bara killar.


    Oj! Hur funkar det för dig?
  • Anonym (Grov)
    Anonym (mmmm) skrev 2015-05-20 12:53:25 följande:
    Ligga? ;)
    Är det korta killar eller stora kukar du gillar? ;)
  • Anonym (Olinka)

    Du får väl se dig om efter korta tjejer vars kroppar och underliv är anpassade till att ta emot lite mindre storlekar. T.ex. småväxta tjejer från Sydostasien.

  • Elizabeth Lowry

    Att det är jobbigt med tjejer förstår jag, men kompisar? Jag är visserligen kvinna, men kan inte komma ihåg att någon av mina nuvarande vänner har sett mig naken, varken männen eller kvinnorna. Skulle vara någon jag råkat springa på i duschrummet på simhallen i så fall, men skulle jag ha jättekomplex för något så skulle jag ju inte gå dit alls. I vilket/vilka sammanhang ser dina vänner din penis?

  • Anonym (snyggare än snyggast)
    Elizabeth Lowry skrev 2015-05-20 14:17:15 följande:

    Att det är jobbigt med tjejer förstår jag, men kompisar? Jag är visserligen kvinna, men kan inte komma ihåg att någon av mina nuvarande vänner har sett mig naken, varken männen eller kvinnorna. Skulle vara någon jag råkat springa på i duschrummet på simhallen i så fall, men skulle jag ha jättekomplex för något så skulle jag ju inte gå dit alls. I vilket/vilka sammanhang ser dina vänner din penis?


    När man sitter och runkar bulle.
  • Lord Hans
    SisterNoMercy skrev 2015-05-20 10:03:38 följande:
    Tja, säg 17cm kanske... Knappt! Det stöts in i hela systemet och gör så djävulskt ont. 

    Vet att mitt ex hade runt 17cm och jag kunde inte rida och absolut inte ha benen på hans axlar (vilken är min favoritställning med den nuvarande, bokstavligen, SEXGUDEN!) för att det gjorde så jävla ont.
    17cm är medeldjupet på kvinnor.
  • Anonym ((O))
    Lord Hans skrev 2015-05-20 14:23:35 följande:

    17cm är medeldjupet på kvinnor.


    Okej experten! Vart har du fått fram den siffran?
  • Anonym (upp med hakan!)

    Hej TS

    Jag tror att du gör det till ett mycket större problem än vad det är! Visst kan det vara läckert med en stor kuk, men en liten har absolut sina fördelar. Jag är en av de kvinnor som kan få orgasm av penetration. Men det är viktigt att killens underliv stöter emot min klitoris under tiden, annars kan jag inte komma. Om han då har stor kuk kan det bli ett problem eftersom han då måste vara försiktig så att det inte gör ont. Jag dejtar en kille nu som har komplex för liten kuk och måste säga att för mig spelar det verkligen ingen roll. Det viktigaste är ändå hur bra han är på att göra mig upphetsad och för det behövs ingen stor kuk. Du måste ha haft otur. Jag är säker på att 95% av alla kvinnor inte ser din lilla kuk som ett problem!


     
Svar på tråden Att leva med liten kuk 2015.