• Rumpelstiltskins

    Vilken kändis klarar du inte av?

    Man läser en filmrecension och känner att den där filmen bara måste jag se för den är precis i min smak och verkar såååååå bra. Därefter scrollar man ned och ser namnet på skådespelaren som man helt enkelt inte klarar av och filmkvällen har gått förlorad.

    Detsamma gäller vissa TV-program, upplägget och storyn är perfekt men raseras av valet av programledare. 

    2013 bojkottade jag Eurovision i Sverige enbart för att de valt Petra Mede som programledare. Jag klarar helt enkelt inte av henne.

    Suckar också högt och byter snabbt kanal så fort Ernst Kirchsteiger visas på TV, han ger mig kalla kårar.

    Vad gäller filmer så har jag stora problem med Tom Cruise vilket är en sorg för att filmerna han är med i ofta är väldigt bra.

    Så hit me, vilka kändisar klarar ni inte av?


  • Svar på tråden Vilken kändis klarar du inte av?
  • Voodoodoll

    Tom Cruise och Jason Statham nobbar jag alltid filmer om de är med i. Sedan nobbar jag endel filmer pga skådespelare enbart för man vet hur hela filmen kommer att vara om de är med i den, t.ex. Ben Stiller eller Adam Sandler. Samma film allihop. Jag klarar inte heller av programledaren i Vem vet mest. Vilken besserwisser!

  • Jag är bara jag

    Filip och Fredrik! Urk säger jag bara. Erik och Mackan tillhör samma kategori-barnsliga och omogna och noll roliga. Av de mer världskända har jag förträngt vad de heter de jag ogillar.

  • Gnuborg

    Rebecca Stella (tror jag hon heter) bloggar på Expressen. Vem fan är hon och vad har hon presterat i livet? Jag har ingen aning.

Svar på tråden Vilken kändis klarar du inte av?