• orangegiraff

    Han slutar inte med otrohets sidor

    När jag mötte min sambo så var det kärlek vid första ögonkast, vi flyttade senare ihop och allt var som en dröm. Han tog senare studenten och fick jobb och jag hade ett år kvar i skolan, han blir senare sjuk och blev sjukskriven. Det var då allt började, han började skriva med andra tjejer ( inte folk som bor Inärheten) och jag kom senare på honom och konfronterade honom! Han ljög först även fast jag visade nakna brudar på hans mobil men gav med sig tillslut och blev ledsen och gav mig hans mobil. Jag förlät honom och allt blev senare som vanligt igen, sen blev jag gravid! Allt var heelt underbart och jag tog studenten, men i mitten av graviditeten kom jag på honom igen med att skriva med andra! Han hade fejk mail och var medlem på miljarder av kk och otrohets sidor! Började packa hans saker men han bönade och bad och efter ett tag så förlät jag honom igen..... Vi flyttade till större och senare kom vår perfekta pojke! När vi väl kom hem så märkte jag att han var konstig och jag kände på mig att något var fel. JA! Han hade skaffat ny fejk hotmail och kik, snap tagit någon annan Bilder och hade skrivit med andra och många av mina vänner som hade skickat bilder..... Jag var helt förstörd. Där stod jag med en nyfödd bebis och en otrogen kille ....... Jag flyttade och han flyttade kort efter med flera löften att det skulle bli bra och han aldrig skulle göra det igen. Men jag har nu sett att han har varit inne på adult friend Finder, porn hub m.m

    Är det dags att vakna upp och slänga ut honom? Kommer det bli bättre?

    Någon mer som vet vad jag ska göra.....

  • Svar på tråden Han slutar inte med otrohets sidor
  • AnnaZL

    Jättetrist situation!
    Du vet nu mycket väl hur han är, han kommer inte att ändra sig. Dina val är att antingen acceptera eller lämna.
    Lycka till!!!

  • orangegiraff

    Ja det är väl det. Men så svårt när man delat så mycket med honom och älskar honom men mår så dåligt av det här ...

  • Fjäril kär

    att ta tillbaka honom och förlåta är en sak.  Men det måste ju till mer än så för att ett förlåt ska fungera.  

    Ska du leva med honom måste du ställa krav.  Han måste söka hjälp , han har förmodligen ett sexberoende i någon form och det kräver besök hos psykolog kanske.  Du  nämner att han blev deprimerad, fick han nånsin någon hjälp för det ? Jag kan nog säga att hans beteende hänger ihop med hans mående.  

    Vill du satsa på honom måste du ställa krav på förändring , han måste aktivt söka hjälp och arbeta på sitt beroende. 

  • orangegiraff

    Ja jag har funderat på det med att det kan vara något beroende, kanske flykt från verkligheten?

    Han har en bakgrund med psykologer och han HATAR verkligen tanken på att gå och prata för han är "sönder pratad" enligt honom.

  • Fjäril kär
    orangegiraff skrev 2015-05-30 19:18:03 följande:

    Ja jag har funderat på det med att det kan vara något beroende, kanske flykt från verkligheten?

    Han har en bakgrund med psykologer och han HATAR verkligen tanken på att gå och prata för han är "sönder pratad" enligt honom.


    så länge han inte inser att han måste söka hjälp så är det såhär det kommer att se ut. 

    är det så att han har en problematik i botten som gör att han haft kontakt med psykologer tidigare så är det nog det som gör att ett sexberoende har dykt upp.   Kanske har det alltid funnits där i bakgrunden men i annan form och i mindre skala. 

    har han någon form av tvångsbeteende/beroende så måste han få proffshjälp för att komma till bukt med det hela.  Något alternativ finns inte. 

    Så mitt tips är att om han vill leva med dig måste han också vara beredd att göra det som krävs av honom för att sluta med sitt beteende. Detta är inte förhandlingsbart. Någonsin. 

    Vill han inte det då är det bara att säga tack och hej . Något alternativ för dig har du inte.  Antingen går han all in eller så är det slut .  

    för som du själv märkt så att förlåta honom gör ju inte att beteendet slutar, det blir bara paus ett tag tills han inte längre kan hålla sig ifrån det.  Det är vad du får leva med om du accepterar att han inte söker hjälp. 
  • Anonym (Br)

    Tycker du ska sätta ner foten och kasta ut aset.

  • Anonym (märkligt)

    Märkligt det där med att det ALLTID ska daltas med skithögar.

    Jag börjar mer och mer att det är betydligt bättre att vara en skithög än schysst för det är ju bara att konstatarea att är man en skithög så...

    1) Ska alla andra förstå dig
    2) Förlåta dig vad du än gör
    3) Vända in och ut på sig själva för din skull
    4) Göra om sig själva för att behaga dig i hopp om at du ska bli en bättre människa
    5) Lägga skulden för dina brister på sig själva, förhållandet eller vafan som helst utom dig
    6) Ribban för ditt agerande sätt mycket lägre än för alla andra så det räcker med att du gör en och en annan bra grej så uppväger det för all annan svineri.
    7) Ingen får kritisera dig för det är kränkande och jättetaskigt
    8) Du behöver aldrig hålla dina löften, det räcker med att säga att du tänkt göra det men "förmådde bara inte" och vips så har du fått en ny chans.
    9) Om du mot förmodan skulle bli dumpad så finns det alltid någon ny vänlig och naiv själ där beredd att ta emot dig med öppna armar för att "hela" stackar lilla dig.

    Är det då konstigt att folk beter sig som skithögar? Det verka ju bara finnas fördelar med det.

  • Anonym (A)
    AnnaZL skrev 2015-05-30 17:36:51 följande:
    Jättetrist situation!
    Du vet nu mycket väl hur han är, han kommer inte att ändra sig. Dina val är att antingen acceptera eller lämna.
    Lycka till!!!
    Håller  med
Svar på tråden Han slutar inte med otrohets sidor