• Anonym (kusin­)
    Äldre 31 May 09:44
    23738 visningar
    84 svar
    +2
    84
    23738

    Möhippa .. ska man skämmas ?

    Vi ska ha möhippa i sommar för min kusin som ska gifta sig. Jag är inte med och håller i trådarna utan det gör brudens två bästa kompisar. Vi hade första planeringsmötet i fredags då alla fick komma. Efter detta möte är det bara dom två som ska styra. Här fick vi lämna förslag. Jag lämnade förslag så som picknick, äventyrsbana, femkamp på en anläggning här i närheten mm. Alla rynkade på näsan åt mina förslag. De andra kom överens om att det skulle bli champagnefrukost först och sen en hel jävla dag av förnedring för bruden. De ska klä henne i skitfula omatchande kläder och sen ska hon få göra olika saker för att samla pengar. Typ sälja rumpmassage, låtsas vara en häst på stan, sjunga falskt på en stor galleria, strippa mm. Allvarligt? Tycker folk att det är kul? Vad tycker ni? Hur har era möhippor sett ut? Jag skulle seriöst bli arg om mina kompisar tvingade mig att exempelvis hångla med okända killar på stan (som var ett av uppdragen).

  • Svar på tråden Möhippa .. ska man skämmas ?
  • ica
    Äldre 31 May 09:45
    #1

    Möhippan ska vara ett kul minne. Du verkar tveksam TS och det är din kusin. Vad är det för sk kompisar?

  • Äldre 31 May 09:47
    #2
    +2

    Jag hade blivit svinförbannad om mina såkallade vänner medvetet planerat ngt för att förnedra mig. Vet man att bruden tycker att sånt så skoj så fine. Men annars absolut inte! Jag har aldrig förstått varför man ska förnedra, gör ngt mysigt och fint ist. Sen hångla med andra på stan!?!? Varför?

  • Anonym (kusin­) Trådstartaren
    Äldre 31 May 09:48
    #3

    Ja jag hade hellre gjort nåt roligt ihop med alla tjejerna... känns ju bara pinsamt att se henne låtsas suga av gurkor mitt i gallerian och såna saker...men det var ju bara jag av 15 tjejer som tyckte att det var pinsamt. De andra tyckte att man "ska skämmas lite"

  • Äldre 31 May 09:52
    #4
    +1

    Fråga bruden? Vet att det ska va hemligt med möhippor men kanske man kan fråga eller prata om det diskret. Jag hade som sagt blivit arg och jag har vägrat! Så tramsig är jag men om mina vänner säger åt mig att suga av gurkor på stan så hade jag tagit mitt pick och pack och åkt hem!

  • Äldre 31 May 09:54
    #5
    +1

    Tycker dina förslag var bättre. Jag har sagt till mina vänner att OM jag skulle gifta mig kommer jag ALDRIG gå mer på att förnedras på min möhippa som många verkar göra. Det är inte det minsta kul enligt mig. Då hoppar jag hellre hippan. 

  • sextio­talist
    Äldre 31 May 09:55
    #6
    +2

    Nu växer hornen hos mig. Vet inte hur nära du står din kusin. Men jag hade nog tipsat den blivande bruden om detta och tillsammans med henne planerat ett motdrag som tillintetgjorde alla förnedringar.

    De som planerar borde få en liten hint om att det kan bli andra planer om de går för långt.

    Möhippan ska givetvis vara ett underbart minne.

  • sextio­talist
    Äldre 31 May 09:59
    #7
    Ooops skrev 2015-05-31 09:52:01 följande:

    Fråga bruden? Vet att det ska va hemligt med möhippor men kanske man kan fråga eller prata om det diskret. Jag hade som sagt blivit arg och jag har vägrat! Så tramsig är jag men om mina vänner säger åt mig att suga av gurkor på stan så hade jag tagit mitt pick och pack och åkt hem!


    Troligen jag också. Gjort en omplanering av bordsplaceringen och haft ett barnbord där de kunde sitta med sina gurkor

    Jag hade troligen blivit så sårad och kränkt att jag hade funderar på att ställa in hela arret om vänner hade betett sig så illa
  • Anonym (Jenny Ströms­tedts blick när hon lyssna­r och är inkänn­ande)
    Äldre 31 May 10:01
    #8
    -3

    Självklart ska du/ni skämmas. Eller ja, i en perfekt värld iaf. Så är dock inte fallet så fortsätt göra er till åtlöje med ert gapiga sätt.

    Inget skapar en så skön stämning som några överförfriskade, oftast märkligt överviktiga, filterlösa, smutsoljiga och nikotindoftande "Lena i charken" eller "Sussi sköterska avd. 12".

    Skit i detta nu. Du har viktigare saker att göra. Den där plastmuggen fyller inte på sig själv med boxrosén. Tjoho!

  • Anonym (ida)
    Äldre 31 May 10:05
    #9
    +1

    Det finns nog inte så mycket du kan göra. Men jag hade inte deltagit i möhippan om jag varit dig. Jag hade tackat nej och bjudit ut kusinen på en trevlig kväll på stan på egen hand i stället.

  • Äldre 31 May 10:08
    #10

    Nej, jag tycker bara det är elakt mot henne. Hur gamla är vännerna? Antar att dem är i 15-års åldern. Ingen vuxen människa roas väl av sånt? Nä, det är bara pinsamt och larvigt och omoget av dem att ens föreslå något så dumt.

Svar på tråden Möhippa .. ska man skämmas ?