• Äldre 6 Jul 22:24
    16285 visningar
    103 svar
    103
    16285

    Änglamammor som vill försöka igen

    Hej, vi förlorade vår son i V40+1 18/4 i år. Vi försöker redan. Det verkar som att de flesta försöker ganska fort efteråt, beroende på vad orsaken va.

    Jag beklagar att erat fina barn inte fick stanna ?? vet ni varför än?
    Kram

  • Äldre 7 Jul 15:33
    #3

    Ja kroppen är verkligen ur balans. Det är nog mycket chock och sorg som påverkar.
    Hoppas ni snart får svar på era prover, vet ni när ungefär?
    De kunde inte se någon direkt orsak till varför vår son inte fick vara med längre. Det fanns små små proppar i moderkakan. De kunde inte säga att det va därför men kunde inte heller utesluta det.ä heller..
    Jag har bim typ 18-22/7. Min cykel blev väldigt lång förra gången så vet inte hur den är nu riktigt... Borde nog ha ägglossning i dagarna också eller så har den redan varit..
    Vi kanske kan följas åt?
    Kram kram

  • Äldre 8 Jul 08:54
    #5

    Jag har en väns bekant som födde en tjej med diafragmabråck och de har idag 3 friska barn. Så det måste inte vara något med föräldrarna. Jag håller tummarna för er <3

    Jag kommer få blodförtunnande om/när vi blir gravida igen. Men känns så sjukt orättvist, hade han kommit två dar tidigare hade han kanske varit vid liv. Svårt att inte tänka så..

    Usch magsjuka är inget kul!! Hoppas du blir frisk snart så att ni kan då börja försöka igen!

    Många kramar till dig! Så hemskt att våra änglar inte fick stanna :( vad gick eran dotter för namn?
    <3

  • Äldre 12 Jul 11:07
    #7

    Hej LaCrue, du är hjärtligt välkommen!
    Så ledsen att er lilla inte fick stanna. Vet ni vad som hände?

    Jag har valt att inte använda äl-test. Men tar det sig inte denna gången så kommer jag göra det. Hur testade du? Varje morgon? Från vilken dag började du testa?

    Kramar!

  • Äldre 12 Jul 22:01
    #9

    Har väldans molvärk och har haft i några dagar. Kan antingen vara äl men gjorde test som va negativt eller så kanske ägget har fäst eller håller på att fästa. Men vårt änglabarn tog det 2-3 månader så hoppas det går lika fort denna gång. Om jag får mensen så kommer jag börja tempa och även testa med äl stickor. Hur brukade du testa? FM, EM?

    Hoppas att ni får svar snart.
    Massa kramar!!

  • Äldre 13 Jul 17:30
    #13

    Hej och välkommen tillbaka. Vad glad jag blir att höra att ni inte har något genetiskt som gör att det kan hända igen!

    Skönt att höra att vardagen börjar ta form igen. Man börjar liksom sakta men säkert förstå att man måste nog ha någon form av normal vardag för att inte bli tokig.

    Jag är sjukskriven till 1/9. Men ska ev ut på lite intervjuer i augusti. Är konsult på ett bemanningsföretag så när jag gick för mammaledighet så blev jag av med mitt uppdrag. Men min arbetsplats va inte så bra så känns bra att få börja på något nytt. Är väldigt förväntansfull och känns spännande. Mitt i allt detta hemska så känns det bra att ha något att se framemot. Hoppas också såklart på att få ett plus snart, även för er!
    När har ni BIM?
    Vet ni om att det finns FB grupper för oss änglamammor? En för oss som vill bli gravida igen och två andra för oss som förlorat våra barn.

    Kram till er båda! Känns bra att få bolla lite tankar.

  • Äldre 15 Jul 17:31
    #18

    Jag har plussat :)) hoppas på er tur snart också :))

Svar på tråden Änglamammor som vill försöka igen