• Anonym (Ses som man har kissat på sig)

    Detta måste vara en av det mest pinsammaste situationen . .

    Jag har två saker jag vill understryka om! Det första är att detta är inte troll tråd. Det andra är att jag skriver på min iPad.

    Jag sover i ett läger kan man säger. Jag jobbar här och "bor" på en gård tills mitten av Augusti. Detta innebär att jag bor med mina kollegor till mitten av augusti. Jag är personen som är tyst, tillbakadragne. Men börjar komma in i gruppen. Men fortfarande en person som kan ses vara förvirrad. .

    Jag har gjort massa saker som jag känt att jag är dum i huvudet och liknade här. Men jag utför arbetet, och kan inte svara på om arbetsgivaren är nöjd. I alla fall. Jag skulle sova helt ensam i ett rum dör det finns fyra sängar. Det finns ett annat hus bara några meter bortåt. Så alla sover där, och jag är här helt själv.

    Ehum...Med skam i kroppen så måste jag säga att jag kollade på pornografi. Jag haxe på mig mina kalsonger under tiden som jag tillfredsställde mig. Jag kom såklart. Och började bli rejält trött. Jag somnade tills jag hör en dörr smälla igen. Jag går upp och en kvinna kommer precis in i rummet. Tittar på mig, och vart rädd att jag stod precis där. I alla fall. Jag kan inte svara på om hon såg mig i mina kalsonger med spremier (SoM kan ses som om jag har kissat på mig) eller inte. Jag vet inte Om hon såg det eller inte. Det kanske hon gjorde, för att hon vart en stund paralyserad och stirrade på mig. Såg inte att hon tittade neråt, utan såg som om att hon kollade på mina ögon. Jag kan inte svara till hundra procent. Men detta är i alla fall det mest pinsammaste jag har varit med om. Jag mår så förbannad dåligt just nu. Dels för att jag känner att jag hela tiden gör bort mig, och dels för att en av de tror att jag har autism, på grund av min tystlåtenhet. Jag mår också dåligt, extra mycket. För att jag känner att jag precis kommit in i gruppen. Denna kvinna kommer garanterat berätta till de andra vad hon såg. Och hon kommer säkerligen berätta att jag hade urin i kalsongerna. Nej, fy FAAAN. :(

    Jag ville bara skriva av mig. .. . .

  • Svar på tråden Detta måste vara en av det mest pinsammaste situationen . .
  • Anonym (Ses som man har kissat på sig)

    Jag tillfredsställde mig när jag låg i sängen. Inga frågor om varför jag hade på mig kalsonger när jag tillfredsställde mig, det är inte relevant.

    TACK!

    En annan knfoRmation är att jag är en man. Men det kanske ni förstod. .

  • Anonym (Realist)

    De flesta har gjort pinsamma saker, och detta var inte extremt. Det är bara att inte låtsas om något. Var precis som vanligt och börja inte prata med kvinnan om det som hände. Oavsett vad hon såg så blir det inte bättre av att du försöker prata om det.

  • Panduro

    Nä det där kan du bara glömma. Tror inte hon kommer att berätta för någon alls. Och skulle hon göra det, tror jag inte att någon bryr sig.

  • Anonym (Ses som man har kissat på sig)

    Jag är en man som är tjugotvå år. Och spermien på kalsongens kunde ses som om jag kissat på mig. .

    Det var absolut pinsamt :(

Svar på tråden Detta måste vara en av det mest pinsammaste situationen . .