• Äldre 13 Jul 10:10
    13541 visningar
    219 svar
    219
    13541

    Någon från Sthlm som planerar bebis? :)

    Hej,

    Hittade ingen Sthlm-tråd så jag startar en.

    Någon annan från Sthlm med omnejd som vill följas åt? :D

  • Svar på tråden Någon från Sthlm som planerar bebis? :)
  • Äldre 13 Jul 11:30
    #1

    Hej! Här är en  Skrattande

    Slutade med mina p-piller 20/6 och nu är bebisverkstaden igång för fullt! Vet ju att vissa får försöka i månader - år.. Men det blir när det blir. Hoppas dock vi inte behöver vänta allt för länge.
    Har ni börjat försöka än?

  • Äldre 13 Jul 12:03
    #2

    Åh vad roligt! Man hoppas ju att det ska gå på en gång såklart men för många tar det tid. Vi får

    Hålla tummarna att det inte gör de :)

    Vi är på försök nr 2 nu. Har bim på torsdag och ömma bröst sen en vecka tillbaka. Kan ju hoppas att det är något på gång :) jag har inget tålamod! Haha

    Kommer ni att köra med ÄL-tester eller bara köra på?

  • Äldre 13 Jul 12:28
    #3

    Åhh vad spännande Glad hoppas du plussar! Jag har BIM runt den 22:a... Olidlig väntan! Vi har köpt hem ÄL tester, tänkte börja med det efter nästa mens om det inte blir något denna gång. Har gått på p-piller, p-stav, och plåster i så många år och har hoppat över och flyttat mensen hur mycket som helst så har ingen som helst aning om hur min menscykel ser ut. Så det blir nästa projekt isåfall, att kartlägga den Flört

  • Äldre 13 Jul 13:19
    #4

    Jag tog ett test igår morse med CB (bim-4) men det visade negativt. :( dock står det på förpackningen att 56% plussar 4 dagar innan så än finns det lite hopp :)

    Vi gjorde precis samma sak. Jag bestämde i november att vi vill ha en liten men ville vänta till sommaren då vi hade bokat in en månads utlandsresa i april. (Ville kunna njuta av drinkar på stranden för sista gången på vääldigt länge ;) )

    Jag slutade med mina p-piller redan i nov och vi har haft avbrutet. jag har aldrig haft koll på min cykel utan mensen har bara dykt upp när den gjort de.

    Därför körde vi också äl-tester denna månaden. Men nu har man lite mer koll iaf :)

  • Äldre 13 Jul 13:39
    #5

    Haha jag menade såklart att vi bestämde att vi ville ha en liten, inte jag :D

  • Äldre 13 Jul 17:50
    #6

    En till här :) slutade med mina piller 4/7 och har ätit p-piller sen jag var 15 så har ingen koll alls på min mens. Hoppas dock på att jag är en av dom som det tar sig direkt för efter pillerstopp :) hur gamla är ni?

  • NMT
    Äldre 13 Jul 18:13
    #7

    Jag hoppar också in här. Jag har haft plåster i ett år men tog bort det sista 4 juli så nu får vi se hur lång tid det tar :).

  • Äldre 13 Jul 18:28
    #8

    Kul! Ibland går det ju fort. Hände mig en gång för många år sen, 1 mån utan p-piller och blev gravid direkt. (Var 16 då så det slutade med en abort)

    Nu är jag 24 och de verkar inte lika lätt då jag fick mensen för en stund sen 3 dagar för tidigt. Suck! Bättre lycka nästa gång och bättre lycka till er denna månaden :)

  • Äldre 13 Jul 19:32
    #9

    Hej! Hoppar gärna in. Kul att prata med andra från samma stad

    Dock har jag små förhoppningar om att plussa innan vi får ivf. Jag har pco i grunden men utredningen klassade oss som oförklarligt barnlösa då nu inga fel hittadespå oss. Jag har lite längre cykler dock. Men jag hoppas ju såklart att vi kommer bli gravida spontant då! Och under tiden vill jag följas

  • Äldre 13 Jul 20:44
    #10

    Hoppar in här också. Vi har väl inte riktigt börjat göra seriösa försök än, men planerar att börja försöka i augusti. :)

Svar på tråden Någon från Sthlm som planerar bebis? :)