• lisen32

    Sthlmstjejer runt 30-40 1:a barnet, Bf feb/mars 2016:)

    Hej! Hade varit kul att följas åt med andra Sthlmstjejer runt 30-40 med 1:a barnet på g :) Är själv i vecka 10 och ska göra Nipt om några dagar! Mår oförskämt bra förutom humörsvängningar:) Gjort tidigt Vul i vecka & och sett det lilla hjärtat slå:) Hur går det för er andra?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2015-07-21 16:00
    Just det! En positiv tråd tänkte jag, dvs väntar barn, inte missfall

  • Svar på tråden Sthlmstjejer runt 30-40 1:a barnet, Bf feb/mars 2016:)
  • mirakelspektakel

    Hej!

    Är i vecka 13, fick göra ul i vecka 10, för att kunna göra inskrivningen, då jag har oregelbunden mens och inte hade tillräckligt med koll på hur gammal lilla undret var. Så skönt att få se hjärtat slå :)

    Vad är Nipt för något? 

    Jag har mått rätt dåligt i flera veckor nu, illa mående, men det som verkligen tar knäcken på mig är blodtrycksfall och yrsel, blir antagligen sjukskriven en kortare period. Däremot har jag inte så mycket humörsvängningar.

  • lisen32

    Grattis! :) ja visst var det härligt att se hjärtat!

    Trist med yrsel, hoppas det blir bättre! Nipt är mer träffsäkert test jämfört med Kub för att hitta kromosomavvikelser. Dyrt men vi bestämde oss för det ändå:

    dinamediciner.se/nyheter/nipt-

    Har ni gjort Kub?

  • mirakelspektakel

    Grattis till er med! När har du BF?

    Vi ska göra Kub nästa vecka. Lite läskigt tycker jag samtidigt som det ska bli fantastiskt att få se ul igen.

  • mirakelspektakel

    Nipt låter ju som en betydligt mer säker metod än kub. Förstår att ni valt det även fast det var dyrt. Vi funderade på att inte ens göra kub, då vi inte ligger i några riskzoner, men gör det för säkerhet skull.

  • lisen32

    Tack! 20 februari! När har ni? Har ni berättat än? De allra närmaste vet men försöker hålla på det till efter svar på provet. Svårt eftersom det redan syns, känner mig lite småtjock. Syns det på dig än? :)

  • mirakelspektakel

    1 feb. Våra närmaste vet om det, jag tänker att om det blir några negativa besked så behöver vi deras stöd och förståelse ändå så det är inte någon jätte hemlighet, även fast jag inte har berättat på jobbet än. Det syns inte så jätte mkt på mig, men jag har alltid haft lite mage så än så länge kan jag komma undan med att jag bara gått upp i vikt även fast magen ser annorlunda ut och brösten är stora som meloner.... 

  • Nils-Eric

    Hej!


    Är gärna med här. 


    Bor i Stockholm och har gjort det sen 2 år tillbaka.
    Fyller 30 i höst.
    Bf är planerat till 4/4 så april men nära nog hoppas jag!

    Kram på er:)

  • mirakelspektakel

    Välkomna!!
    Vore kul om vi blir ett litet Stockholmsgäng, så att man har några att bolla bb:n med osv.

    Jag mår fortfarande rätt dåligt och är sjukskriven på heltid. Hur mår ni andra? Har ni gjort Kub eller något liknande prov? Jag väntar med spänning på när det är dags för RUL, men det är ett par veckor kvar...

Svar på tråden Sthlmstjejer runt 30-40 1:a barnet, Bf feb/mars 2016:)