• Anonym (WhipItGood)

    Vad för piskdon föredrar ni?

    Behöver anskaffa lite nya leksaker för smisk/pisk med min nya lekkamrat. Använder oftast hand, bälte eller ridspö, men min förra hade en flogger som jag blev väldigt förtjust i. Med skön tyngd i. Men sen googlade jag runt på olika floggers och stötte på någon artikel som inte rekommenderade flogger för att piska rumpan utan bäst för ryggen

    Så vad fördrar ni att använda (eller bli använd med) vad gäller smisk på rumpan? Eller rekommenderar för lättare till medelhård smärta. 

  • Svar på tråden Vad för piskdon föredrar ni?
  • Anonym (WhipItGood)
    Anonym (Ivan) skrev 2015-07-27 20:14:08 följande:
    Är du pervers eller nåt din dumma fan?
    Det är inte friskt det som du vill hålla på med.
    Inlägg anmält. Vilket kommer ske med övriga påhopp i den stilen. 
  • Anonym (WhipItGood)

    Dina både inlägg är anmälda. 

  • Anonym (Ridspö)

    Min favorit är ridspö (de korta spöna; hoppspö). De kan göra rejält om man tar i för mycket så försiktighet krävs. Det jag gillar med ridspö är att man kan leka med det. Använda läderflärpen framtill att smeka med också. 

    Flogger är också trevligt. Själv har jag inte provat paddel men andra tillhugg och det kan ju fungera bra det med. 

  • Smecker

    Rotting eller bambuspö funkar bra. Har jag hört. Vill man vara lite avancerad så kan man prova elsladd. Har jag också hört.


    Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
  • Anonym (gillar hårt)

    Paddel är visst bra men det kan liksom ridspö göra rejält ont så där är det viktigt att känna av så det är ok för den som får smisk.

  • Anonym (Lina)

    Björkriset kan svida otroligt hemskt och samtidigt vara helt underbart.

  • HasseA

    Vi - jag - har provat allehanda ting, men gillar paddel bäst. Visst, ibland använder jag rotting eller blompinne, och det svider ju rejält, men jag tycker det är lite svårt att träffa helt rätt. Men den stora anledningen är att med paddeln kan jag bearbeta skinkorna en stund så att min partner kan ta hårdare slag (vilket hon vill, då, förstås) och till slut slå väldigt hårt och mycket. Då, och först då, kommer hon in i typ andra andningen, och njuter väldigt mycket mer av smisket. Så mycket att hon kommer enbart av det, till och med.


  • Anonym (WhipItGood)

    Jag hade fått för mig att paddeln var ganska snäll men det verkar inte så. Nu är jag iof ute efter något som är rätt så snällt.

    Någon som kan förklara det där med att flogger skulle vara dålig att piska rumpa med? Kan det vara att det är lätt att ändarna träffar runt om istället och därmed kan göra mer ont än man tänkte sig? 

Svar på tråden Vad för piskdon föredrar ni?