• Äldre 29 Jul 01:12
    12907 visningar
    93 svar
    93
    12907

    5 dagar tills Bf ????

    Klockan är över 12 på natten och med 5 dagar kvar tills Bf så har jag "tappat " magen. Så vad tror ni, hur länge gissar ni på att de är kvar tills vi får träffa våran lilla skrutt? Har en del nålstick typ som en huggande känsla i underliv de senaste 2 dagarna, har ofta sammandragningar, inte lika trött längre, huvudvärk lite då & då, har haft ont i hela ryggen under hela kvällen. Rörelser väldigt långt ner. Och ett tryck på ljumskarna på nåt vis ibland. Får ibland kramp ut emot låren.

  • Svar på tråden 5 dagar tills Bf ????
  • Äldre 29 Jul 08:59
    #1

    Det är nog på gång lite, jag har 7 dagar kvar till BF med mitt tredje barn och har ont i ländryggen sedan 2 dagar och oerhört mycket förvärkar.. Man letar ju tecken som en galning och vill att den lilla ska komma så fort som möjligt. Men snart så..

  • Äldre 29 Jul 15:01
    #2

    Hej! Vad spännande - hoppas att det är på G. Jag har också BF om 5 dagar med mitt 3-e barn. Känner igen symtomen men inte ont i ryggen förutom när jag ansträngt den. Känner mig galet trött och humöret är dessutom inte på topp. Haft en del mensvärk men inte de senaste dagarna. 
    Nålstick och huggande känsla tror jag beror på att bebisen trycker på nerver längre ner. 

  • Äldre 29 Jul 18:56
    #3

    Kul med fler som är beräknade i dagarna. Jag är på BF-3 idag. Känner dessvärre inte mkt. Foglossningen har kommit tillbaks senaste dagarna och jag har rejält ont i "muff-fogen" och även svankfogarna. Har också haft lite mer halsbränna än tidigare samt idag lite huvudvärk. bebis har varit lite lugnare än vanligt idag. Detta är mitt tredje barn, men jag kommer inte riktigt ihåg hur det var de andra gångerna.

    KAn vi inte fortsätta uppdatera här?!

  • Äldre 29 Jul 18:58
    #4

    Just det- Kul att vi är några blivande trebarnsmammor också! Det sägs ju att trean kan vara lurig ibland. Vad som nu menas med det! =)

  • Äldre 29 Jul 19:08
    #5

    Hej! Bf -9 här, så har ju några dagar kvar, men hoppas hoppas bebis vill ut snart!! Känner igen mig i mer halsbränna, den försvann när bebisen sjönk ner lite men har nu kommit tillbaka. Annars letar jag nog mest tecken på att det ska vara på gång. Kass i magen till och från, mycket sammandragningar har jag. Och vääääldigt sugen på att äta allt som är onyttigt :) Det här är mitt tredje barn och med de andra har det bara satt igång, vid midnatt, utan förvarningar vad jag minns. Men det är nio år sen sist, och jag har också hört att trean kan vara lurig, så vi får väl se :)

  • Äldre 29 Jul 19:38
    #6

    Ja den här luriga trean, var inne på förlossningen en sväng igår då jag blödde lite.. Allt såg bra ut, läkaren trodde det var från tappen bara, var öppen 2-3 cm men så kan det ju vara hur läääänge som helst som omföderska! Hon gjorde en hinnsvepning också men inget har hänt hittills. Mina övriga barn är 4 och 6 år och kom på 39+2 och 39+6.. Ohh vad man önskar att det bara sätter igång nu för oss alla!

  • Äldre 29 Jul 19:47
    #7

    Kul att fler går och väntar! Idag har ja haft mensvärk i magen och nedre delen av ryggen hela dagen. Så har trott de varor på G. Meeen, de har avtagit helt. Jag har börjat äta mycket också, typ hela tiden, allt möjligt. Sen blir illamående direkt efter. Har också blivit väldigt varm i kroppen och hormoner som sprutar. Ena stunden gömd, sen ledsen, sur. Magen kan också domna bort på vissa ställen ibland, obehagligt. Den lilla i magen har iaf varit väldigt aktiv idag, tror inte de varit lugnt en gång. Men brukar dom inte lugna ner sig lite grann iaf innan förlossningen?

  • Äldre 29 Jul 19:49
    #8

    Ena stunden glad, inte gömd.. ????

  • Äldre 29 Jul 19:51
    #9

    Märkligt. Mina smileysar blir frågetecken härinne.

  • Anonym (=))
    Äldre 29 Jul 20:03
    #10

    Ville bara säga Lycka Till till er alla! Min bebbe är nu fyra månader men jag minns dessa dagar ni nu går igenom och dem är underbara med allt som kommer till, om det så är första gången eller inte. <3

Svar på tråden 5 dagar tills Bf ????