• Anonym (Fredrik och Mange)

    Varför är inte killar mer för 50 Shades

    Hej,

    Vi är två killar som nu (vid två olika tillfällen kanske ska säga) spanat in 50 Shades of grey. Vi är förvånade över att inte fler killar pratar om den och gillar den? En tjej som gör som mannen vill. Ingen kille vi känner som sett den har uttalat sig positivt om den. Inte så negativt heller ska väl sägas. Kanske vill de det i hemlighet? Men å andra sidan verkar ju tjejerna gilla det.

    Vi är förvånade över hur tjejer över hela världen reagerat på den och säger sig VILJA ha förnedring och dominans i sina liv. Men det spelar väl många män rätt i händerna kan vi tänka. Det är väl bara att bygga ett redroom. ;)

  • Svar på tråden Varför är inte killar mer för 50 Shades
  • taquine
    j a d e skrev 2015-07-30 22:30:23 följande:

    Jag får inte UR mig allt skratt.


    Snart är sommarlovet slut , kanske det blir liiite bättre
    Goodness me
  • Smecker

    Åh, ännu några killar som totalt missförstått BDSM. Gör mig en tjänst, om ni bygger ett "redroom", vad sjutton det nu än är, lås in er själva där. Det är säkrast, både för er och för kvinnorna.


    Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
  • Anonym (Töntiga småpojkar...)

    Haha. Det är snart fredag i alla fall.

    Ni kan köra 50 shades på varandra.

  • Anonym (Fredrik och Mange)

    Aj, oj. Men finns det inga killar som vill svara på det här? Varför är ni så tystlåtna om filmen på riktigt? Och ni som säger att tjejer bara ska ditten och datten... Var är era hyllningar? Vi säger inte att VI tycker så. Vi bara undrar varför tyckningarna uteblir, ffa från de som inte är så mycket för jämställdhet? Finns det kanske tjejer som vet vad deras killar eller andra tycker?

    Mvh
    M & F

  • Drottningen70

    Frågan är snarare hur NÅGON kan gilla den smörjan...

  • Anonym (Inte pk)

    Det är inte pk att gilla 50 shades. Om man uttrycker gillande, eller erkänner att boken har hjälpt till att få fart på sexlivet, oavsett om du är man eller kvinna, så får man höra att man missförstått vad BDSM är, att boken är urusel och har du riktigt otur får du hela feministmaffian på dig också. Självklart håller folk tyst om vad de tycker. Vem vill bli hånad, förlöjligad och idiotförklarad? Se bara kommentarerna i alla trådar som berör ämnet. Speciellt här på FL.

  • Anonym (xxxx)

    Och det är många som går runt och gillar en massa andra filmer hela tiden eller menar du att fler skulle gilla den för att det bygger på en bok som kittlar en dels fantasi, för det är ju faktiskt inte så BDSM är så vanligt och det blir inte vanligare för att de som är ointresserade av den typen av för att de ser en film. Det blir ju inte vanligare med något annat som visas på film eller står i böcker det är nämligen fiction.

Svar på tråden Varför är inte killar mer för 50 Shades