• Anonym (lancross)

    Vad gör ni med eran partner?

    Hej!

    Skulle vilja höra vad ni gör med eran partner för något, är ni t.ex. ofta ute och går promenader, tränar tillsammans etc?

    Vad gör ni om dagarna?

    Med min nya tjej ligger vi bara och pratar väldigt mycket hemma hos mig, har sex och kollar på någon film och så här har det varit varje gång sedan vi träffades för första gången för ett par veckor sedan - känns inte som om detta kommer hålla särskilt länge. har gett förslag om att vi kan väl åka ut och bada eller fiska men det verkar som det bara blir förslag då hon oftast är trött.

  • Svar på tråden Vad gör ni med eran partner?
  • Anonym (G)

    Vi tränar ihop, golfar tillsammans, åker på utflykter, till skogen etc.

  • Anonym (D)

    Vi brukar åka på små campingutflykter, låna en roddbåt och fiska och chilla, plocka svamp, ta promenader, renovera på huset, shoppa, laga mat/grilla, festa på stan, dricka vin och prata i bubbelpoolen, ta nån drog och sitta i djupa samtal hela natten, spela poker på nätet och slötitta på nån film/fotboll samtidigt, tex

  • KakanSmakan

    Vi städar ihop, snackar skit ihop, har sex ihop, klämmer finnar ihop, super oss fulla ihop, slänger/källsorterar skräp ihop, äter ihop, tvättar ihop, road tripar ihop, dricker vin på balkongen ihop, storhandlar ihop... Ja nästan allt en människa kan göra gör vi ihop.

    Men så gör vi massor av saker isär också. Typ allt det ovannämnda plus mycket mer (som att gå på toa...)

Svar på tråden Vad gör ni med eran partner?