• KrabbanKrabat

    Gravidförsäkring

    Hej!

    Undrar om ni har tecknat någon gravidförsäkring, isf vilken? Vad täcker den & vad kostar den?

  • Svar på tråden Gravidförsäkring
  • Filuribur1

    Trygghansa har en Gravidförsäkring som är gratis. De har en som kostar också som täcker mer men vi chansade o körde på gratis-versionen. Du kan läsa om deras villkor och vad den täcker på deras hemsida.

  • prematur mor

    Hade folksamlingar. Den man betalar. Rekommenderar inte de gratis försäkringarena. Efter att ha legat tre månader på sjukhuset med liten är det guld värt att få en extra slant. Den tusenlapp vi betalade har vi fått i gen med råge.

  • KrabbanKrabat

    Pratade med Länsförsäkringar igår (där vi har allt) & de har oxå en gratis & en betalvariant. Såklart täckte den som var gratis nästan inget i jämfört med om man betalar & dessutom så fick man rabatt sedan vid tecknandet av försäkring för barnet när det är fött om man kör på den gravidförsäkring som kostar. Men jag är så osäker på hur man ska göra.

  • KrabbanKrabat

    Ja, det är just så som du skriver prematur mor som de på Länsförsäkringar oxå sa. Om det väl händer nåt så betalar den tillbaka sig. Man fick även ganska stora belopp om det upptäcks vid ultraljudet att fostret skull visa sig ha down syndrom, ryggmärgsbråck mm & även om barnet har någon medfödd sjukdom. Ligger man inne mer än tre dagar får man 200 kr per dag & så som sagt någon rabatt (tror det var 700kr) vid tecknandet av barnförsäkring hos dem & isf blir den ju inte så dyr.

Svar på tråden Gravidförsäkring