• Äldre 13 Jun 19:33
    5857 visningar
    5 svar
    5
    5857

    Hur myser ni?

    lampan88 skrev 2015-09-14 10:06:22 följande:

    Jag och min sambo sedan 6½ år tillbaka har en underbar dotter på 17 månader och väntar en till liten till februari. Vi hade, som de flesta andra nyblivna småbarnsföräldrar, en period av väldigt lite vi-tid. Inte för att vi inte ville, utan för att vi helt enkelt inte orkade när ungen väl sov. Det är bättre nu senaste kvartalet-halvåret, men vi känner fortfarande att det borde vara mer!
    Innan vi fick barn kunde vi mysa hela dagar på semester och helger. Och med mys menar jag faktiskt mys (vårt sexliv har också blivit mindre frekvent, men det är en annan diskussion) - gosa i soffan/sängen med en bra film eller högläsning från en bok, brottas/busa om ingenting, pussas/hångla/smeka/massera i tid och otid... Vara nära utan att för den saken vara ute efter sex.

    Nu tror jag att vi i snitt pussas två gånger om dagen - en när sambon går till jobbet och en när han kommer hem igen. Dottern går och lägger sig vid 20:00-20:30, så efter det myser vi ibland framför tv:n eller bara sitter och pratar. Ibland blir det inte så.

    Ja, och det är det. Innan barn kanske vi snittade på 2-3 timmars mys/dag (vardagarna drog ner snittet) och idag är vi glada om vi får ihop 15-30 minuter/dag.

    Hur gör ni? Hur var det innan ni fick barn? Hur blev det efter? Har ni några tips?


    Nu har jag iofs ett äldre barn, en son på 3 år men vi nattar 19:30-20:00 och efter det har vi ju från kl 20-22/23 eller när vi nu lägger oss. Hinner ju se en film per kväll om vi vill. Så har vi haft det sedan sonen var ca 1,5 iaf så kvällarna får man passa på med egentid och mys!
Svar på tråden Hur myser ni?