• Monkii

    Kylrengöring?

    Anonym (hm) skrev 2015-09-24 21:14:11 följande:

    Jag tycker att en timme låter lite snålt tilltaget jag... men jag antar att det beror på hur stor kylen är, hur mycket grejer som finns i den och hur den är inredd. Men ja, det är bara att tömma och torka eller diska ur.

    Vem gör rent hela sin egen kyl förresten, annat än vid flyttning? Man torkar ju delar av den vid behov. Men tömma och torka allt på en gång? Det har nog aldrig jag gjort.


    jo klart man gör. Det blir ju massa klet och damm som man inte kommer åt om kylen inte är just tom. Ett flertal gånger om året bör man göra det iaf.
  • Monkii
    Anonym (hm) skrev 2015-09-25 12:44:31 följande:
    Fast maten förvarar man ju som regel i förpackningar, i alla fall jag gör det. Men om man lägger maten direkt på hyllorna eller är lite grisig av sig kring förpackningarna är det klart att det blir grisigt i kylskåpet.
    Såvida du inte våttorkar utsidan på allt innan du lägger in/lägger tillbaka det i kylen så blir det ju smutsigt i kylen till slut. Du ställer ett mjölkpaket på bänken, smulor följer med in i kylen osv. Jag tycker själv att jag är lite för noga med att hålla rent men inte ens jag gör rent saker som åker in och ut i kylen. Då gör jag hellre rent i kylen då och då. Sen är ju en del av kylsmutsen gammalt hederligt damm dessutom.
Svar på tråden Kylrengöring?