• Anonym (Ångest)

    Ångrar att jagröstade SD, känner mig som en ond människa :(

    Jag har länge levt i förnekelse känns det som. Det var mina vänner som försökte övertala mig att rösta SD både i valet 2010 och valet 2014. Jag har blivit lurad bland annat angående hotet från muslimer som sägs vara överhängande. Jag har den sista tiden lärt känna många muslimer eftersom jag för 6 månader sedan flyttade till ett invandrartätt område och lärt känna en del av dem. De är hur trevliga och hövliga som helst och när jag frågar dem om de har planer på att införa Islam och sharialagar i Sverige så menar de att det inte alls är så och någon sa att det var bland det dummaste hon hört. De menar att SD bara försöker skrämmas för att locka till sig väljare och de är själva rädda för vad som kan hända om SD skulle få makten.

    Jag pratade även med en vänsterpartist för lite sedan och han sa att SD försöker ställa grupper mot varandra. När jag frågade honom hur vi ska göra med bostäder nu åt alla flyktingar som kommer, och hur våra resurser ska räcka till, svarade han att det i första hand är de rikas fel att det inte finns bostäder eller resurser, eftersom, menade han 10% av befolkningen sitter på 70% av alla pengar/resurser/tillgångar. Han sa också att man planerar att bygga 250 000 nya bostäder/hyrsrätter fram tills 2020.

    Jag känner mig som en billig idiot som gått på SDs simpla propaganda. Häromdagen grät jag när jag tänkte på hur SD vill köra ut muslimer, när de muslimer jag lärt känna är så genomtrevliga och snälla. De är ju bara oskyldiga brickor i spelet, de kan inte rå för att de inte har någonstans att ta vägen, att de varit tvungna att fly.

    Jag känner att jag har låtit ondskan segra inom mig de 5 år jag sympatiserat med rasistpartiet SD och jag har nu börjat gå i kyrkan för att rena min själ, eftersom jag även har börjat få panikångest på nätterna och är livrädd för att dö, eller att Gud ska straffa mig för att jag valde ondskans väg.

    Tänk att SD har 2 miljoner av svenskarnas röster. Ondskan breder ut sig och den kan drabba även dig även om du inte tror det. Jag är rädd för vad som håller på att hända med vårat land. Jag är själv inte 100% svensk (har inte svenska rötter) och är  mörk- på gränsen till svarthårig. Vad händer om SD kommer till makten och beslutar t.ex. att alla mörkhyade och brunögda ska dödas eller kastas i arbetsläger?

    okej det kanske låter lite överdrivet men det känns som om SD flyttar fram sina positioner hela tiden och blir alltmer skrupelfria...  jag hoppas vid Gud att vi inte får ett nytt 30-tal i Europa.

  • Svar på tråden Ångrar att jagröstade SD, känner mig som en ond människa :(
  • Gunilla1957

    Ja du är ond, varför låter du ondskan segra? Gå genast till kyrkan och be.

  • M A F H H

    Du gjorde ett misstag och har nu ångrat dig, vilket är bra. Det är jättebra att du tillslut insåg misstaget, det gör dig inte till en ond människa. Tvärtom. 

  • Anonym (!)

    Det som är gjort går inte att ändra, så lägg inte en massa energi på det, utan fokusera framåt och lev livet så bra du någonsin kan!

  • Anonym (Heder)

    Nej, du ska vara stolt att du är en sådan som kan lära om och ändra dig när det blivit fel!

  • ninasord

    Även om jag vare sig har röstat på SD eller varit politiskt aktiv så känner jag mig som ett MONSTER. Jag frågade igår min enda vän (dvs. en pålitlig person) en krigsveteran efter flera års kontakt om jag är det, om jag är ond... Frågorna var många och han sade "No.." och avslutade med "You are a good girl". Jag litar på det han säger. Skrattande

  • Anonym (Lol)

    Hahahha. Bäst att du passar dig, alla vet att stora stygga sd jagar efter avhoppare. Bäst att du byter nummer, namn och adress innan dem hittar dig.

  • VictoriaJ02

    Stackare! Om du tänker efter, finns det ingen möjlighet att du istället blivit utsatt för falsk propaganda från dina muslimska vänner och den där vänsterpartisten? Som jag ser det går du från att ha handlat efter ditt förstånd/förnuft till att ha handlat enbart efter dina känslor.

    Om någon säger åt dig att jultomten finns på riktigt, känner du då ångest över att du förnekat hans existens i alla år och ber tomten om ursäkt för din "ondskefullhet"?

  • ninasord
    Anonym (Lol) skrev 2015-10-01 15:14:31 följande:

    Hahahha. Bäst att du passar dig, alla vet att stora stygga sd jagar efter avhoppare. Bäst att du byter nummer, namn och adress innan dem hittar dig.


    Innan?
    Mm, spring medan du ännu kan. Drömmer
  • Anonym (Gah)

    Skönt att höra att du sett igenom propagandan.

    Men nu har du iofs hoppat på nästa sekt.

    Ge din kraft till moder jord/miljön och du kommer att bli förlåten. Ät ekologiskt, närodlat, veganskt, tala om dina erfarenheter till dina vänner som fortfarande tror att SD är något att tro på... Be inte till Gud, var istället som vill att vi ska vara. Veganer, miljökämpar, vänner...

Svar på tråden Ångrar att jagröstade SD, känner mig som en ond människa :(