• Anonym (Jnua)

    flytningarna påverkar min vardag

    Hej!
    Jag har ett jobbigt problem som jag seriöst blir ledsen och deprimerad över.
    För vissa kanske detta är löjligt men för mig som konstant måste leva med det är fruktansvärt jobbigt.
    Jag har så mycket flytningar att jag måste byta trosor kanske 3 gånger per dag.
    Jag vågar knappt sova med någon kille pågrund av detta. Jag vaknar på morgonen och då är det helt ok, men har jah varit sysselsatt hela dagen och ska på toa, och drar ner trosorna så är det så mycket. Hela trosan blir blöt, flytningarna är tjocka, klumpar och slemmiga. det är så mycket att det smetas av på jeansen och mina lår.
    Har varit hos gyn, dom gjorde ett litet ingrepp som ska motverka flytningarna men det har inte hjälpt. Jag får panik, och har ångest och mår dåligt över det här. Ingenting verkar funka. Använder trosskydd men känner inte att det blir någon större skillnad.

  • Svar på tråden flytningarna påverkar min vardag
  • Anonym (Jnua)

    Nja, luktar mer som surt och som flytningar kan lukta

  • septemberbarn08

    Förlåt för OT men jag läste "flyktingarna påverkar min vardag" och undrade när fan du skulle komma till poängen istället för att skriva på om hur ofta du byter trosor ;)

    Måste vara jobbigt med ditt problem, om vi nu ska återgå till vad tråden EGENTLIGEN handlar om. Måste väl finnas något mer gyn kan göra? Att använda bindor kanske hjälper men blir ju i långa loppet en ond cirkel - mer instängt, mer flytningar.

  • Anonym (M)

    Men stackare! Så ska du inte behöva ha det! Kan du använda tampong när det är som värst? Inte bra att använda tampong varje dag, men kanske ibland, när du "måste". Hur gammal är du? Har du fått barn? Har det alltid varit så? Kontakta gyn igen, måste finnas något annat sätt man kan hjälpa dig på.

  • Anonym (Jnua)

    Hahaha flyktingar ????

    Ja detta är jobbigt. Pågått sen gymnasiet och jag är 21 nu. Jag har provat behandling mot vaginos, gjorde de där lilla ingreppet hos gynekologen men det hjälper inte! Tampong är ju inte så bra att använda, och även om de skulle hjälpa någon dag så kommer jag ju fortsätta ha detta problem med mig ???? och speciellt när man är med en kille, inte så kul och ha tampong fast man inte har mens, förstör rätt mycket

  • Anonym (Jnua)

    Där det är massa frågetecken är det egentligen menat med smileys, men går tydligen inte och skriva de. Men ni fattar

  • äsch

    Jag vet inte vad man kan göra åt det, men jag funderar på om du skulle kunna ha menskopp. Då påverkas inte miljön i slidan åtminstone.
    Tvättar du dig med tvål? Gör du rent inuti slidan på något sätt?

  • Anonym (Jnua)

    Menskopp? hört om det men inte så insatt. Känns som om de oxå skulle bara va jobbigt för mig. Har pojkvän, och vill även kunna känna mig bekväm utan att ha massa saker i mig, hahaha.

    Jag tvättar mig i underlivet. Har dock slutat använda intimtvål i slidan då gyn sa att de kan ge en svamp. Men runt om tvättar jag. Måste tvätta mig rätt ofta då jag känner mig äcklig konstant och allt blir kladdigt

  • Anonym (Ssmma)

    Jag har också mycket flytningar. Jag har tunt trosskydd (känns inte) varje dag, hela tiden. Sen har jag även slutat raka mig hela tiden, dvs oftast har jag en buske men rakar mig ibland. Hjälpte mycket! Min pojkvän fick anpassa sig. 8)

  • Anonym (Jnua)

    Att använda trosskydd känner jag är inget direkt större problem. Men det är inte de som är felet, med trosskydd eller inte så är det alldeles för mycket flytningar. Klumpiga, slemmiga och jobbiga som smetas mellan mina lår och smutsar konstant mina jeans. Det som är felet...

Svar på tråden flytningarna påverkar min vardag