• Pillan2012

    Försöka snickra ihop en 4:a..... någon annan?

    Jag har 3 barn födda 2007, 2009 och 2013. Nu diskuterar vi att ev försöka få till ett fjärde barn. Är vi ensamma om detta eller finns det någon annan som vill följas åt på vägen ????

  • Svar på tråden Försöka snickra ihop en 4:a..... någon annan?
  • miachr78

    Hej. Försöker oss också på att skaffa en 4:a. Är på försök 4. De tidigare barnen är födda 2001 2007 och 2010. Med dem blev jag gravid direkt så det känns tufft att det inte lyckas lika lätt nu. Men man är ju äldre så det kan helt enkelt ta ett tag. Är 36 år. :)

  • micjos

    Vi försöker oxå, inne på försök nr 2. Har barn födda 02, 04 och 09. Första blev till pp försök nr 2 och de andra på försök nr1. Så hoppas det inte tar så lång tid denna gången heller ;)

  • Sommarmalva

    Hoppar in här jag med. Är 36 år och har barn födda 04, 07, och -10. Fick missfall i september så nu försöker vi igen.

  • Pillan2012

    Kul med många svar! ????

    vi har ännu inte börjat försöka, tanken är att kopparspiralen ska tas ut så småningom, förhoppningsvis i december.

    Hur känner ni inför vad "alla andra" ska tycka om att ni skaffar en 4:a? Jag vet inte när jag blev sån här men guuud vad jag ojjar mig för alla andras åsikter? Det är väl bara att skita i alla andra o köra sitt eget race känner jag innerst inne men kan ändå inte släppa det haha......

  • Sommarmalva

    Vi har väl inte riktigt börjat på riktigt vi heller. Hade tänkt vänta på första mensen efter missfallet för att det då är lättare att veta när man blir gravid, men vi kunde inte riktigt hålla oss, utan det blev mys en kväll
    Jag tänker inte alls på vad andra tycker! Fast jag vet och tar för givet att alla jag känner skulle bli glada för vår skull. Det blev de ju sist, fast då blev det ju inget barn

  • tovalisa

    Våra barn är födda 08, 10 och 14 och nu siktar vi på att börja tillverka en fyra så småningom ...Undrar ibland om vi är galna, men samtidigt känns det minst lika vanvettigt att inte ens försöka uppleva det där otroligt häftiga miraklet en gång till. :)

  • 5blir6

    Hej! Vi är precis i startgroparna, har inte kommit längre än att jag har min första mens nu efter minipillerstopp. Våra barn är födda 04,06 och 08. Så vi hoppas på en liten sladdis.

  • Miss Maria

    Hejsan :)
    Här är en till som planerar en 4;a.
    Jag har tre barn som är födda 05 07 08 och min sambo har inga så det här blir hans första. Vi planerar att göra första försöket nu i oktober :) och det känns så himla spännande....dock har vi bestämt att det inte ska bli något negativt om vi inte lyckas snabbt.
    Vad är det för ålder på er mammor och pappor i den här tråden?

Svar på tråden Försöka snickra ihop en 4:a..... någon annan?