• Äldre 25 Jan 01:26
    56822 visningar
    24 svar
    24
    56822

    Ni med Amstaff, ärligt nu

    Hej jag har en blandras tik som är en amstaff /American bully ,hon är värdens underbaraste hon älskar alla hundar spelar ingen roll vilka kön eller raser de är.

    Om jag ska vara helt ärlig så trode jag inte heller att jag kunde ha min hund pågrund av rasen för alla sa att dom är farliga ,att dom attackerar och sånt men jag blev helt förälskad i henne första gången jag såg henne och hon är världens underbaraste, snälla hund jag någonsin har träffat hon har aldrig attackerat någon hund eller människa människor blir oftast förälskade i henne när som träffar henne men många är livräd för henne och tror att hon ska attackera dom eller deras hundar på grund av hennes ras men jag blev så förälskad i min tik och hennes ras att vi har börjat fundera på att skaffa en till hund. Så om du har några frågor eller något så hör av dig ????.

    Och inga hundar spelar inte roll vilken ras de är ingen HUND är aggressiv om ägaren gör rätt med henne så de beror på om vad ägaren gör ,jag säger alltid att om en hund är aggresiv då har ägaren gjort fel inte hunden

Svar på tråden Ni med Amstaff, ärligt nu