• Familjeliv

    Babypottning – så funkar det

    Babypottning – så funkar det
    Moderna blöjor är bra på att förhindra lukt och att inte släppa igenom fukt. Men det kan i sin tur bidra till att barn bär blöja längre än de behöver. Nu börjar allt fler föräldrar att potträna sina barn i spädbarnsåldern.

    Denna tråd innehåller kommentarer för ovantående artikel.

    Läs hela artikeln här
  • Svar på tråden Babypottning – så funkar det
  • viseversa

    Vi var inte så tidiga med började vid 7mån. Hon slutade bajsa helt i blöjan redan efter någon vecka utan kröp till pottan när hon behövde bajsa. Hon var torr helt både dag och natt vid 2 år. Var dock torr innan men vi väntade med att ta bort blöjan helt när vi var ute tills dess värmen hade kommit(hon är född 30/4) ville inte ta bort den helt så länge hon hade massa varma ytterkläder. Hemma hade hon ingen blöja dock.

  • Iowhannah

    Nu är vår bebis bara två månader, men vi har tänkt börja potträna redan när han kan sitta själv. Ju förr desto bättre, tycker jag.

  • Ego Lovers

    Vi gjorde detta på vårt femte barn med framgång från det att han var två månader. Vår yngsta började vi med när hon var sex veckor och det funkade bra tills hon fick magsjuka sedan vägrade hon sitta på toan.

  • Shayd

    Började efter en vecka med första barnet och la bort blöjan hemma vid sju månader och ute vid 11 månader. Hade kvar blöjan på dagis pga dagisets policy till 14 månader men gick på stora barnens toarutiner och det funkade bra. Barn nr 2 är snart sju månader och har nog några veckor kvar till blöjfri men det förbrukas max 15 blöjor/vecka och hon har aldrig kissig blöja, kissar hon ner sig så byter vi med en gång. Rekommenderas!!!

Svar på tråden Babypottning – så funkar det