• Anonym (?)

    Gör det alltid ont att förlora oskulden?

    Är oskuld själv, men har hört så många historier av bekanta att jag snart börjar tro det. Har mer än en gång hört talas om bekanta som börjat gråta av smärta när de (försökt) förlora oskulden. I bästa fall har det bara gjort typ 7/10 ont de första minuterna, för att sedan bli skönt. 

    Alltså med tanke på det jag hört, vågar jag seriöst knappt förlora oskulden! Har fått hur många chanser som helst på sista tiden, men bangat alla gånger pga. ovanstående. Någon som för engångsskull kan dela med sig av lite positiva erfarenheter?

  • Svar på tråden Gör det alltid ont att förlora oskulden?
  • Treviane

    Det sved lite första gången, absolut, men inte så farligt.

    Om du känner att det är något som verkligen oroar eller stressar dig: beställ en dildo och fixa det själv i lugn och ro. Det är ju bara lite hudveck som behöver töjas ut, mer för vissa än för andra. Du vet inte innan du provat.

    Första gången-romantik i all ära, men det är bra mycket bättre att ta saken i egna händer än att det får dig att inte våga ha sex alls.

  • Anonym (Kvinna32)

    Jag förlorade oskulden som 18åring. Hade ont vid samlag ungefär de 20 första gångerna.. Sedan började det bli skönt! :)

  • Anonym (Behöver inte)

    Det behöver inte alls göra ont. Min fru var 25 vid debuten och hon var orolig för att det skulle vara extra jobbigt när hon hade väntat så länge. Men det gick hur bra som helst, inget ont, bara skönt. Det var med en erfaren, omtänksam kille som var försiktig och hänsynsfull.

  • Anonym (23)

    Ja det gjorde ont. Men sen hade killen jag förlorade oskulden med en väldigt stor penis också. 23cm lång och tjock. Kanske inte den snopp jag hade valt själv. Men han var min dåvarande pojkvän så ja.

  • Drottningen70

    Ont gör det bara om an spänner sig och inte är redo och killen är en klant. Samma smärta kan uppstå även om du knullat i 20 år om du har samlag med en klant eller inte är redo. Ingen skillnad på slidans funktion första gången du har samlag eller tusende gången. Det finns inget som ska "spräckas" eller "töjas ut" mödomshinnan är som bekant en myt.

  • Anonym (12345)

    Prova att töja lite innan med något, dildo, deoburk ljus, gurka eller vad som finns hemma.
    Många känner ingen smärt utan enda "ring of fire" när det töjs ut.

  • Anonym (12345)
    S c h n a skrev 2016-01-02 14:07:59 följande:

    Nej, det är olika. För mig gjorde det inte det minsta ont.


    Hade du "tränat" lite innan på egen hand?
  • S c h n a
    Anonym (12345) skrev 2016-01-02 15:49:18 följande:

    Hade du "tränat" lite innan på egen hand?


    Oja.
  • Anonym (Nepp)

    Jag hade inte "tränat" innan jag förlorade oskulden och det gjorde inte det minsta ont på mig. Killen var duktig på förspel och gjorde mig väldigt våt innan Han försiktigt förde in den. Han frågade också om det gjorde ont och sa att jag skulle säga stop om det gjorde det. det gäller att vara förberedd och tillräckligt våt innan man börjar. Blir man inte våt men är kåt kan man använda glidmedel. Har hänt mig en gång, hade en enorm sexlust men jag var inte det minsta våt. Men vi använde inte glidmedel då utan vi körde på försiktigt. Dock fick jag lite ont den gången en liten stund tills jag faktiskt blev våt.

    Jag har hört att om man inte dricker tillräckligt med vatten innan eller under dagen så kan man bli för uttorkad och slemhinnorna inte "fungerar" som dom ska.

    Lycka till!

Svar på tråden Gör det alltid ont att förlora oskulden?