• Kvinna72

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Hej, jag är också igång med medicinering inför ÄD som är beräknat att ske i början av februari. Vi gör det i Åbo, Fertivova. Nästa vecka blir det första ultraljudet och sen ska jag börja med Östradot plåster.
    Jag är intresserad av att följas åt här i tråden.

  • Kvinna72

    Hej!
    som sagt så är jag i full gång med medicinering inför ÄD (vårt första). Jag har nedreglerats med Procren, varit på det första ultraljudet och igår började jag med östrogen för att bygga upp livmoderslemhinnan (Estradot plåster). Det verkar som om våra behandlingsplaner ser lite olika här i denna tråd. Ingen som gör ÄD på Fertinova i Finland?

  • Kvinna72

    Hej, i torsdags sattes 1 ägg in och 3 st till frysen. Idag är jag på ruvardag 4 antar jag !?! Jag mår bra och känner direkt ingenting. Har ni tänkt eller gjort ngt speciellt efter insättning? Jobbat, varit ledig, tränat eller inte? De säger att man ska leva som vanligt men undrar ju såklart ibland ??
    Lycka till alla där ute ?? Kram

  • Kvinna72

    Hej!
    Grattis Dreamz ?? så underbart!
    Hur mådde du under "ruvartiden"? Eller ni andra här i tråden. Jag är på dag 11 (om jag räknat rätt) och har gjort ÄD i Åbo. Just nu mår jag bra och känner dessvärre inget speciellt ???? Inga ömma bröst, kaffet smakar bra fortfarande. Kanske lite mer känslig och kanske lite känningar i korsryggen/ryggslutet. Lite känningar i magen tidigare men inget direkt just nu. Jag tar lutinus och har estradot plåster. Puh!!! för ruvartiden!! ????
    Lycka till alla ??

  • Kvinna72

    Jag ser att det blev massa konstiga frågetecken. Ursäkta men det var emojs/symboler som blev till frågetecken visst.

  • Kvinna72

    Hej, jag gjorde FET i torsdags på Fertinova Helsingfors. De två sista som var nedfrusna sattes in. I dag går jag väl in på ruvardag 5, usch denna ruvarperiod är så fruktansvärt jobbig. Inga direkta känningar förut att jag tycker lite som du KajsaK att jag har faktiskt börja sova sämre och igår hade jag huvudvärk. Igår var det även lite rött på lutinus pinnen. Nidblödning? Ja dessa funderingar och tankar. Man kan ju alltid hoppas att det är ett gott tecken : )
    Vi valde att sätta in två då de var de sista i frysen och är inne på den andra donatorn. Blev gravid för ett år sedan men fick tidigt missfall. Någon annan som ruvar? Lycka till alla!

  • Kvinna72

    Hej, idag går jag in på ruvardag 7 efter att 2 st 2-dagars sattes in förra torsdagen. Vilken jobbig tid det är, man blir smått tokig ????Jag tänker att jag ska vakna upp och känna något, typ ömma bröst, lätt illamående eller något annat. Någon annan som ruvar, eller kanske fått ett plus? ?Hur mår ni?

  • Kvinna72
    KajsaK skrev 2017-02-23 12:56:34 följande:
    Hej! Är oxå på RD 7 :) jag har mått lite illa ett par mornar, lite molvärk ibland och får frossa. Har jätteömma bröst men tror det är pga medicin :) håller med, det är jättejobbig tid, man vill ju veta!
    Jag känner inget alls just nu av det du beskriver : ( vad tar du för medicin? Jag har estradot plåster och lutinus.
  • Kvinna72

    Gällande Lutinus så har jag blivit ordinerad 1st tablett (100 mg) 3ggr dagligen. Just nu mår jag riktigt illa. Kom bara nu... kan ju hoppas att det är ett gott tecken men man vet ju aldrig. Trött och frusen känner jag mig också. Jag är på RD 9 idag.

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016