• Milla2­016
    Äldre 5 Jan 15:54
    645922 visningar
    6388 svar
    +1
    6388
    645922

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Hej!

    Tänkte kolla om det finns intresse för en tråd för oss som planerar/gör äggdonation under 2016?

    Jag medicinerar nu inför ett FET i januari.

    Någon annan som är på gång eller planerar?

  • Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016
  • Äldre 14 Jan 23:10
    #91
    NinaCamilla skrev 2016-01-13 16:30:04 följande:

    Längtan: Välkommen till Serum! Du kommer vara i goda händer. Jaha var där igår och kontrollerade att allt var bra i livmoder efter en lång nedreglering. Jag fick ta IL innan inplanerad fet om en vecka. Jag tänkte köra lite extra IL den här gången.


    Tack! Skönt att höra att allt såg bra ut inför FET.
  • Äldre 15 Jan 06:25
    #92

    Yes, nu är jag hemma igen efter FET i Riga igår. Jag fick tillbaka en fin stor sprickfärdig blastocyster där doktorn kunde pekaut vilken del som skulle bli moderkakan.

    Jag tror inte att det kommer bli något till frysen igen tyvärr. Det lät inte riktigt så. Jag hade kunnat få ett till tillbaka men doktorn trodde inte det ökade chanserna då det jag fick var så mycket bättre. Däremot hade risken funnits att det bra hade kunnat stötta upp det sämre så att båda hade fäst. Det var han ganska orolig för och avrådde mer än en gång från att sätta in båda eftersom vi redan har ett barn.

    Idag blir det IL-dropp och sen bara ta det lugnt resten av helgen. Inga diskotek eller konserter som doktorn uttryckte det.

    Lycka till idag Mooki!

  • Äldre 15 Jan 06:36
    #93

    Savasana: håller tummarna för dig!

  • Äldre 15 Jan 08:26
    #94
    emmm28 skrev 2016-01-14 10:43:20 följande:
    Ok, då förstår jag att du slipper nedregleringen ja.. Det är väl lite liknande våra problem; jag kom in i ett tidigt klimakterie när jag var drygt 20 år så jag hade heller ingen funktion på äggstockarna under vår förra behandlingsperiod. Konstigt nog dök det upp lite liv där inne vid en gynundersökning, då man fann en mogen äggcell! Helskumt. Vi försökte med äl-test vilka gav utslag men det blev (så klart) inget på de månaderna. Kanske hade kroppen fått sig en skjuts av alla graviditets- och amningshormoner, men det verkar inte vara något som varade. Så här är vi alltså tillbaka för att köra på någorlunda säkra kort (...;) )
    Jodå, diabetesen har varit en föjeslagare i det större delen av mitt liv så den kan jag :)

    Hur reser ni iväg när det är dags; tillsammans eller var för sig vid de olika tillfällena?
    Ja olika bakomliggande problem med samma resultat för kroppen har vi:).
    Jo kroppen hittar på lustiga saker ibland. Tråkigt att det inte blev något av äggcellen, men som du säger känns äd som ett säkert kort. Tycker också kroppen blivit förändrad efter graviditet och amning, inte utseendemässigt men hur den reagerar och hur olika min "pillermens" blivit.

    Inför vårt färskförsök i Riga gjorde vi alla prover och undersökningar hemma, sedan åkte min man över dagen och lämnade sitt bidrag. Sedan åkte vi hela familjen och turistade i Riga innan et. Vid det förra frysförsöket åkte jag själv över dagen och det blir likadant nu i februari.
  • Äldre 15 Jan 12:08
    #95

    Savasana: vad härligt att transfern gick bra????! Fick själv tillbaka 2 blastocyster nu på förmiddagen. Det ena embryot var riktigt bra, det andra "bara" av medelkvalitet. Därför gick läkaren med på 2, hon brukar hon förespråka ett. Tyvärr visar prover att mina immunologiska problem är värre än man först trott, men jag hoppas att det går vägen i alla fall. Testdag är 28/1. När har du testdag Savasana?

  • Äldre 15 Jan 12:10
    #96

    Tack alla som har hållit tummarna för mig idag????!!!

  • Äldre 15 Jan 12:12
    #97

    Min telefon beter sig märkligt, det blir frågetecken istället för utropstecken...

  • Äldre 15 Jan 13:58
    #98

    Vad kul att du också är ruvare nu Mooki! Då är vi tre nu. Fick du ändrat i medicinordination i och med immunproblematiken?

    Jag har testdag den 26:e men börjar nog smygtesta om en vecka mest för att få en aning om resultatet så att jag kan boka fler dropp.

  • Äldre 15 Jan 14:09
    #99

    Savasana: ja, nu blir det högre dos kortison samt både Trombyl och Fraxiparin, tidigare var det antingen det ena eller det andra. Vet inte hur jag ska göra med tjuvtestning denna gång. Beror nog på hur det känns i kroppen. Riga är strålande vintervackert idag, det tar jag som ett gott tecken????.

  • Äldre 15 Jan 14:20

    Savasana och Mookie: lycka till och hoppas embryos fäster sig. Mookie: vilka tester tog kliniken? Vad är Fraxiparin? Lite nyfiken hur din klinik tacklar immunologiska problem.

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016