• Monga tankar

    Vilken bil ska man ha?

    Hej.

    Har en liten fundering kring vilken bil som passar en familj på 2 vuxna o 3 barn. Har nu en v70 som vi ska byta ut. Vad har ni för bil familjer med 3 barn eller fler? Vi vill helst ha någon som har 3 stolar bak.

  • Svar på tråden Vilken bil ska man ha?
  • driver28

    Vad har ni för budget? Ni borde satsa på något så miljövänligt som möjligt. Undersök era körvanor. Provkör en elbil. Känn på tystnaden, skattefriheten och milkostnaden på ca 2:- milen.... Och känslan av att ta hand om miljön. E-golf, Nissan Leaf eller större bilar som Tesla Model S/X. I andra hand, titta på RN plugin hybrid som Mitsubishi Outlander PHEV eller Passat GTE. Miljön behöver det. Och er plånbok med.

  • celluliten

    Vi har en Ford mondeo. Iofs bara ett barn än så länge, men sambons bror har 4 barn (inte alla samtidigt, oftast bara 3) och kör också mondeo. Och sambons syster har tre barn, och söker en mondeo.

    De är rätt rymliga invändigt och har stort bagage. Och väldigt trevliga att köra (vi har en 175hk diesel)! Värt att titta på åtminstone!

  • Wayke Buddy sponsrat

    Hej, 

    Här är några  alternativ som är kombibilar med så pass mycket utrymme att 3 barnstolar kan få plats. Om det behövs fler säten så blir det att gå till SUV eller minibuss. 

    Kombis:
    Volkswagen Passat:
    www.wayke.se/sok/volkswagen/passat
    Opel Insignia: 
    www.wayke.se/sok/opel/insignia
    Skoda Superb
    www.wayke.se/sok/skoda/superb

    För mer ingående rådgivning är du varmt välkommen till www.wayke.se och kontakta vår rådgivningstjänst: Wayke Buddy.

    Mvh
    Wayke Buddy

Svar på tråden Vilken bil ska man ha?