Inlägg från: viseversa |Visa alla inlägg
  • viseversa

    handsprit spädbarn

    Har 4 barn och har aldrig använd handsprit när dom var nyfödda. Använder bara det vid ev kräksjukor. Men nej vi har inte varit hysteriska kring "baciller" alls faktiskt. Snarare ingenting. Har 4 friska barn.

  • viseversa
    Snövits skrev 2016-02-15 19:15:38 följande:

    Lä på vad RS-virus kan göra med en baby under 6 månader så förstår du.


    Haha handsprit biter inte på ts virus. Det kan dom få ändå. Man ser bara till att inte träffa förkylda människor i början just som ts redan sagt.
  • viseversa
    Rocket Mania skrev 2016-02-15 21:07:21 följande:
    Ja det är det säkert men det är ju inte så att storasyskonet alltid är förkylt, det rör sig väl om några dagar åt gången - eller hur? Och lillasyskonet växer och blir starkare och även om RS kan vara farligt för en 4-månaders är en en-veckas betydligt känsligare. Man får väl göra det man kan helt enkelt
    Min dotter blev smittad av rs av sin pappa när hon var 5 veckor gammal. Också detta trots att han höll sig på avstånd och tvättade händerna. Men att porta honom var det inte tal om eftersom hans hela familj och alla vänner bodde i Jämtland. Hon blev smittad likt förbannat då det är luftburet som sagt. Så det är väldigt svårt att undvika rs om någon i den närmaste familjen är sjuk. Hon låg inne i en vecka med dubbelsidig lunginflammation och syresättning på 60% när vi kom in. Men det gick bra. Trots att man var livrädd just då.
  • viseversa
    Stårschan skrev 2016-02-16 08:35:17 följande:
    Är jämtlänningar särskilt omöjliga att porta, eller hur menar du?
    Nej jag menar att han inte hade någon Anna stans att ta vägen. Vi bor i Stockholm. Lite långt att åka dit tycker du inte?
  • viseversa
    Seven Costanza skrev 2016-02-16 08:42:29 följande:
    Hon menar väl att han inte hade någon annanstans att bo under tiden han var sjuk eftersom alla släktingar bodde långt ifrån.
    Exakt. Att det är svårt för vissa att räkna ut.
  • viseversa
    Harvester skrev 2016-02-16 22:31:30 följande:
    Handsprit funkar iofs inte på kräksjukevirus heller...
    Nej men det känns ändå fräschare att sprita toan efter att någon kräkts i den.
Svar på tråden handsprit spädbarn