Inlägg från: Anonym (m) |Visa alla inlägg
  • Anonym (m)

    Hon vill ha öppet förhållande

     hur gamla är ni? Hur har ni för övrigt, inte bara sexlivet ska ju funka. Du skriver inget om det. Jobb, sjukdomar, barn osv. Om allt är i harmoni kanske on bara är nyfiken. Om ni har problem på något sätt, kanske det är något annat .

  • Anonym (m)

    glömde en fråga: har ni pratat om öppet förhållande bara rent hypotetiskt eller har hon redan hittat en man hon vill testa med. För har hon redan en specifik person på lut finns det kanske fog för att oroa sig

  • Anonym (m)
    Anonym (orolig) skrev 2016-03-04 17:52:49 följande:
    Vi är 30+, jag är egen företagare och hon har bra jobb, hon är social och utåtriktad, till skillnad från mig. Två barn och inga sjukdomar, ok ekonomi.
    fast det svarar ingenting på hur ni har det :)
  • Anonym (m)
    Anonym (orolig) skrev 2016-03-04 18:04:02 följande:
    Men jag skrev ju att vi har det bra, bra sex, inga konflikter eller gräl.
    du har inte skrivit "inga konflikter eller gräl". Det skrev du nu. Men det är väl bra om det är så :)

    och att du skriver bra sex först säger en hel del anser jag. Jag hoppas absolut ni har det bra på alla områden men du verkar väldigt fokuserad på sexet. Det är inte säkert att hon tänker "bara" på sexet. Du skrev att hon är socialt och utåtriktad men inte du. Det kan ju ev vara en anledning att hon vill se sig om. 
    Eller också är det som du skriver, bara som något kul att testa
  • Anonym (m)

    för mig låter det som om hon vill få ett "godkännande" för att vara otrogen.
    Hon försöker att inte gå bakom ryggen på dig, men som du skriver kommer hon ev ha fler möjligheter än du att skapa de här relationerna och det verkar du inte ok med, att det blir "obalans" mellan er. 

Svar på tråden Hon vill ha öppet förhållande