• OnMyWay

    BIM 26/4 och där omkring

    Sitter som på nålar och väntar på bim. Första försöket för oss på 6år. Använde oss av clearblue digital med dubbelhormonindikator. Fick utslag söndag 10/4 men fick inte till det fören mån 11/4 kväll. Hoppas vi inte missade äl. Hade molvärl mån morgon, men ägget ska ju leva i 24h Max.

    Just nu sitter jag och inbillar mig en massa symptom och måste erkänna att jag typ blivit crazy av detta. Är jag ensam ? ????

  • Svar på tråden BIM 26/4 och där omkring
  • Tokgurkan

    Det är samma här! Har BIM den 27 typ och jag känner alla möjliga symptom på graviditet, är nästan säker på att jag är gravid, känner det bara i kroppen men försöker slå bort tankarna då jag inre vill bli besviken om det bara visar sig vara önsketankar som ger symptomen..

    Det är så jäkla jobbigt att vänta!!

  • OnMyWay

    Jag trodde aldrig att det skulle bli så här jobbigt. Fick en nidblödning idag, har fått det en av mina tidigare graviditeter också.

    Kan inte sluta googla, min sambo kommer säkert flytta ut innan bim.

    Vad har du för symptom?

  • Tokgurkan

    För mig är det första barnet så jag har inget att jämföra med, känner bara i kroppen att det är annorlunda. Hur många barn har du? Känner du igen övriga symptom?

    Får konstiga stickningar som påminner om mensvärk, känt mig extra trött och fått halsbränna som jag inte haft innan. Började för ca 3-4 dagar sedan. Som sagt, kan ju vara önsketänkande men vet inte..

    Usch, jag googlar också massor. Känner att jag måste sluta tänka på det och bara ta det som det kommer. Vad har du haft för symptom?

  • Summerstriker

    Hänger gärna med här med er, bim 29/4. Mitt 4e försök totalt men mina andra försök efter missfall. Har någon slags känsla av att de kanske tar sig denna månad.. Men man vet ju aldrig :)

  • OnMyWay

    [quote=76540955][quote-nick]Tokgurkan skrev 2016-04-16 18:12:03 följande:[/quote-nick]För mig är det första barnet så jag har inget att jämföra med, känner bara i kroppen att det är annorlunda. Hur många barn har du? Känner du igen övriga symptom?

    Får konstiga stickningar som påminner om mensvärk, känt mig extra trött och fått halsbränna som jag inte haft innan. Började för ca 3-4 dagar sedan. Som sagt, kan ju vara önsketänkande men vet inte..

    Usch, jag googlar också massor. Känner att jag måste sluta tänka på det och bara ta det som det kommer. Vad har du haft för symptom?[

    Jag har 2 graviditeter sedan tidigar. Första tvillingar och sedan en tjej som blir 6 år nästa vecka.

    Tvillingarna minns jag knappt, dom blir 9 i maj :) men yngsta hade jag extrem värt efter bim, den satt liksom i livmodertappen. Värken kändes mellan benen och inte i magen.

    Sen fick jag ådriga bröst tidigt. Plussade bim -4 men nu ska jag verkligen försöka att vänta till bim. Får se hur det går..

    Stickningar känner jag igen.. Ett bra tecken :)


    Adama & Awa 070509
  • Summerstriker
    OnMyWay skrev 2016-04-16 19:47:35 följande:

    summerstriker! Välkommen till helvetesveckan ????????????


    Adama & Awa 070509
    Haha tack så mycket! :)
  • Loveontop

    Hej ni! Jag sitter i samma sits som er. Har BIM 26/4 och googlar ALLT. Blir galen av detta... Det är första gången vi försöker bli med barn så det är riktigt spännande! Jag kände också stickningar på sidan igår kväll.

    Är det någon av er som använder er av natural cycles? ??

  • OnMyWay

    Jag körde bara med ägglossningstest. Det gav utslag förra söndagen och vi hade sex mån kl 19 ca. Hoppas ägget levde då. Alla pratar om sex innan äl men vi kunde inte.

    Tycker att brösten ömmar när jag klämmer på dom, men har inte klämt på dom på flera år ????

    Hoppas strimman med blod idag var en nidblödning ????????????


    Adama & Awa 070509
Svar på tråden BIM 26/4 och där omkring