• Beab

    Karlstads förlossning?

    Hej!

    Har gått in i vecka 39 nu så inväntar att bebisen kanske tittar ut snart. Ska föda i Karlstad men vet inte vad dom förser en på förlossningen? Någon som nyligen fött i Karlstad ? Vad erbjuder dom oss? Blöjor,bindor,dricka,mat, osv?!

    Tacksam för svar????

  • Svar på tråden Karlstads förlossning?
  • Maj2016

    Är 6 år sen sist, men fick att dricka och trosor och bindor. På patienthotellet fick man ha med eget om man skulle vara där. Jag gick in i v 39 idag ;).. Vi kanske ses där.. ;)

  • Beab

    Dom har ändrat väldigt mkt bara det senaste året. Skulle vara kul o veta vad dom har för plan nu:) ja kanske vi gör haha! Ska bli spännande! Längtar bebis nu!

  • Maj2016

    Födde där nu i fredags, de erbjud ngt att ära, dricka, bindor när vi var på förlossningen. Sjukhuskläder.. När vi kom därifrån fick man ha med eget till sig själv och bebisen ..

  • malle88

    Födde för precis ett år sedan. Dricka (saft, kaffe m.m.) fick vi hämta själva, samt smörgås efter förlossningen. Men tag med mat till pappan och pengar om han behöver köpa.

    Vi flyttade till patienthotellet efter sex timmar. Bor man nära skulle jag rekommendera att åka hem istället, rummen är består av enkelsäng + bäddsoffa. Dåligt isolerat så hörde grannens bebis skrika hela natten. Där hade man egna kläder, bindor m.m. på både sig o bebis

    Kompisen laddas in på BB och där fick de kläder, mat och hygienartiklar till mamman. Pappan fick fixa egen mat m.m.

Svar på tråden Karlstads förlossning?